СЛУЧАЈ ДРАГИЧЕВИЋ: Да ли су ово НОВИ ДОКАЗИ о убиству? Објављене фотографије са обдукције и преписка о Давидовом нестанку

Васковић на свом блогу наводи да „фотографије сведоче да је Давид тешко, зверски претучен, потом и животињски мучен, пре него што је ликвидиран“.

случај драгичевић
Давид Драгичевић/Фото: Wikipedia

Давор Драгичевић, отац настрадалог Давида Драгичевића, објавио је на Фејсбуку узнемирујуће фотографије са обдукције свог сина. На њима се види да је настрадали младић имао тешке и страшне повреде на целом телу.

Фејсбук је убрзо скинуо фотографије, јер је њихов садржај узнемирујући, али их је објавио новинар Слободан Васковић на свом блогу. Према речима новинара, Давор је одбио „прљаву понуду за нагодбу“, а објавио је и преписку између инспектора и власника куће, коју је Давид наводно опљачкао.

Фотографије су направљене на обдукцији 28. марта, четири дана пошто је пронађено Давидово тело на ушћу Црквене у Врбас.

Васковић на свом блогу наводи да „фотографије сведоче да је Давид тешко, зверски претучен, потом и животињски мучен, пре него што је ликвидиран“.

Он истиче да је већина Давидових зуба „избијено или поломљено, а неки зуби су набијени“.

– Фотографије сведоче да у смрти Давида Драгичевића има елемената кривичног дела, а реч је о тешком убиству, којем је претходило зверско премлаћивање и животињско мучење Давида Драгичевића – написао је Васковић на свом блогу.

Узнемирујуће фотографије можете погледати на следећем линку: Слободан Васковић – Са друге стране.

Васковић је у петак на свом блогу објавио да је Давор Драгичевић пре два дана наводно „добио неморалну, прљаву понуду, према којој би за убиство његовог сина Давида била оптужена и пресуђена два млађа инспектора МУП РС“.

Преписка између Карановића и Рађена: „Давид је клошар, наркоман“

Новинар Слободан Васковић на свом блогу објавио је вибер преписку која се, како тврди, одвијала између инспектора Бојана Карановића и Ђорђа Рађена, власника опљачкане куће за чију је пљачку полиција окривила Давида Драгичевића.

Васковић истиче како се Ђорђе Рађен јавља Карановићу у 14 сати и 17 минута са поруком: „Да ли вам је познато Драгичевић Давид, живи на Побрђу, могао је видети кућу са брда по фејсбук профилу, је клошар наркоман“.

На то Карановић одговара са три кратке поруке, све у 14 сати и 18 минута: „Проверићу. Он је нестао у петак. Тражи се!“

Васковић овде скреће пажњу да Карановић тврди да је Давид нестао у петак, 16. марта, а да је његов нестанак пријављен у недељу 18. марта, у 13 сати и 45 минута.

После тога Ђорђе Рађен се још једном јавља Карановићу са поруком: „Одећа одговара. Можда луња, скрива се од неког, дугује лову неком итд.“

Новинар истиче да је из преписке између инспектора Карановића и Ђорђа Рађена, чије принтскринове је објавио на свом блогу, неспорно да Рађен, власник наводно опљачкане куће у улици Велибора Јањетовића Јање, сугерише да је његов дом опљачкао Давид Драгичевић, а да му Карановић одговара да ће да провери ту информацију.

Васковић пише да „оно што је најинтересантније од свега јесте како Рађен зна да одећа наводног пљачкаша његове куће одговара одећи Давида Драгичевића?“.

– Може то да зна само ако је учествовао у његовом премлаћивању, отмици, мучењу и, касније и у убиству или ако му је неко сугерисао да то напише Карановићу – закључио је Васковић.

Заузврат, Давор би требало да прекине сва мирна окупљања грађана, које организује група „Правда за Давида“ на Тргу Крајине и на којима се тражи истина о убицама, налогодавцима убиства Давида Драгичевића и њиховим саучесницима.

– Ми знамо још од 18. марта да су та два инспектора отели Давида и одвели га у неки стан, где су га премлатили и убили – рекао је наводно посредник који је Давору донео прљаву нагодбу, написао је новинар на блогу.

Васковић је затим додао да је „Давор одбио било какву нагодбу и поручио да остаје истрајан у намери да открије наручиоце убиства и убице свог сина, као и све њихове саучеснике“.

– Ми идемо до краја, јер је убица много више од те двојице, а они нису наручили убиство мог сина. Тражим и истрајаћу на томе да се открију наручиоци убиства, убице и сви њихови саучесници. Не постоји ни теоретска могућност компромиса, јер сте ми убили дете – рекао је Давор посреднику и затражио од њега да му се више никада не обрати.

случај драгичевић
Давид Драгичевић/Фото: Фејсбук

Телеграф

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.