ПРВИ СЛУЧАЈ ЉУДОЖДЕРСТВА У БиХ: Бића која су Сабахудина натерала да поједе мајку – Многи мисле да су ЏИНИ ђаволи, али ево о чему се заправо ради! (ВИДЕО)

Сабахудин Велић (33) из Босанске Крупе у БиХ признао је убиство мајке Насихе (60) и канибализам. Први случај људождерства у БиХ успаничио је тужиоце, психијатре, психологе и истражитеље, који су се први пут у својим каријерама сусрели с оваквим обликом психопатологије, а надлежни су остали у још већем шоку кад је рекао да су га на то натерала џини.

сабахудин велић
Фото: Аваз.ба

Делове тела пронашли су на најмање седам места закопаних у дворишту. Тело је комадао у гаражи и носио уоколо, пише 24сата.хр.

Док се по медијима, помало незграпно, преводи да је реч о дивовима или ђаволима, исламско веровање каже нешто потпуно другачије.

Наиме, према исламским учењима, џини су невидљива бића настала од ватре, слична људима по томе што имају слободну вољу, а они ће после Судњег дана завршити у рају или паклу, свима према заслузи. С друге стране су анђели (мелеки) и ђаволи (шејтани) који одговарају хршћанским еквивалентима.

Међутим, око џина се испреплиће мноштво прича, митова и легенди.

Вероватно најпознатији је дух из Аладинове лампе који у енглеском носи назив „genie“ што се изговара поприлично слично као џин.

сабахудин велић
Сабахудин Велић/Фото: Аваз.ба

Секиром раскомадао мајку и онда је данима јео

Подсетимо, Сабахудин је секиром раскомадао мајчино тело и данима јео.

Делове тела пронашли су на најмање седам места закопаних у дворишту. Тело је комадао у гаражи и носио уоколо, пише 24сата.хр.

Местом се прича да му све то није било довољно и да је делове мајке, након што их је закопао, следећег дана откопао јер су му то опет наредили гласови у глави. Тад је наводно с делова тела одвојио месо од костију и ставио га поред потока у нади да ће га појести пси. То се није догодило па је данима пржио месо и јео га, док је остатке костију вратио у земљу и закопао их.

Истрага о овом случају је у току.

Курир / 24 сата.хр / Хронограф

 

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.