САМОУБИСТВО У СТУДЕНТСКОМ ДОМУ Потегао пиштољ на девојку, па га бацио и СКОЧИО КРОЗ ПРОЗОР

0

Мушкарац М. Н. (33) извршио је самоубиство око 22 сата скоком са 13. спрата студентског дома Карабурма у Улици Мије Ковачевића у Београду.

самоубиство
Фото: М. Илић, РАС Србија

Претходно је, према незваничним информацијама, потегао пиштољ на своју бившу девојку Д. М. (24). Срећом, није је повредио.

самоубиство
Фото: М. Илић, РАС Србија

– Ништа нисмо чули док се то дешавало, били смо у читаоници када је настала општа узбуна у дому и онда смо сазнали шта се десило. Девојке су биле баш потресене, вриштале су када су виделе призор – причају студенти.

Како „Блицов“ репортер сазнаје на лицу места, момак који се убио није боравио у дому, већ је вечерас дошао у посету Д. М, а према речима студената, ово није био први пут да је посећује у студентској установи.

самоубиство
Фото: М. Илић, РАС Србија

– Долазио је и раније, њих двоје нису били у вези већ месец дана отприлике, али ју је он прогањао. Вечерас се пријавио на преноћиште, скочио је са „женске“ куле на плато испред излаза на коме се често седи и игра одбојка – додају студенти дома.

самоубиство
Фото: М. Илић, РАС Србија

Они истичу да је неколико људи у том тренутку било на самом платоу, те је мушкарац пао „иза њихових леђа“, оставивши претходно пиштољ у девојчиној соби.

самоубиство
Фото: М. Илић, РАС Србија

– Када је тело пало само се зачуо јак прасак, а касније смо од полиције сазнали за целу ситуацију са пиштољем. Он је, како смо чули, претио девојци пиштољем на тераси, али је она успела да се избави прескочивши на суседну терасу – кажу очевици који су се затекли испред улаза у дом.

Истрага је у току.

А. Милутиновић, Блиц

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.