Светска влада у сенци заседа у Љубљани: Данас ће им се обратити Ана Брнабић

Тродневни регионални састанак Трилатералне комисије, који окупља више од 200 утицајних људи из света политике и економије, почео је синоћ у Љубљани, где ће данас говорити и председница Владе Србије Ана Брнабић.

састанак трилатералне комисије
Фото: Илустрација

Тродневни регионални састанак Трилатералне комисије, који окупља више од 200 утицајних људи из света политике и економије, почео је синоћ у Љубљани, где ће данас говорити и председница Владе Србије Ана Брнабић.

Трилатерална комисија слови за „светску владу у сенци“, а њени чланови су актуелни или бивши функционери, бизнисмени, милионери.

Брнабић ће говорити о начинима за решавање великог проблема миграција у Европи, рекао је после свечаног отварања скупа члан извршног комитета и председавајући српске групе Јован Ковачић. Ковачић је за Танјуг рекао да ће у фокусу тог 42. састанка Трилатералне комисије поред миграција, бити и економска будућност Европе, демократија и међугранична сарадња.

Званицама се обратио и словеначки премијер Марјан Шарец. За учеснике скупа председник Словеније Борут Пахор вечерас ће организовати вечеру.

састанак трилатералне комисије
Јован Ковачић/Фото: Youtube printscreen

Састанком председава Жан-Клод Трише, бивши директор Европске централне банке.

Трилатерална комисија слови за „светску владу у сенци“, а њени чланови су актуелни или бивши функционери, бизнисмени, милионери… Основао ју је Дејвид Рокфелер у циљу јачања сарадње између Северне Америке, западне Европе и Јапана.

Тродневни регионални састанак Трилатералне комисије, који окупља више од 200 утицајних људи из света политике и економије, почео је у петак у Љубљани, а данас ће говорити председница Владе Србије Ана Брнабић.

Брнабић ће говорити о начинима за решавање великог проблема миграција у Европи, рекао је после свечаног отварања скупа члан извршног комитета и председавајући српске групе Јован Ковачић.

Ковачић је за Танјуг рекао да ће у фокусу тог 42. састанка Трилатералне комисије, поред миграција, бити и економска будућност Европе, демократија и међугранична сарадња.

Званицама се синоћ обратио и словеначки премијер Марјан Шарец, а за учеснике скупа председник Словеније Борут Пахор је организовао вечеру. Састанком ће председавати Жан-Клод Трише, бивши директор Европске централне банке.

Трилатерална комисија слови за „светску владу у сенци“, а њени чланови су актуелни или бивши функционери, бизнисмени, милионери…Основао ју је Дејвид Рокфелер у циљу јачања сарадње између Северне Америке, западне Европе и Јапана.

састанак трилатералне комисије
Ана Брнабић/Фото: Танјуг

Танјуг

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.