ЈУГОСЛАВ ПЕТРУШИЋ: НВО које вршљају по Србији иду по свету и траже даља ХАПШЕЊА Срба из војске и полиције!

Ако се не нађе решење за Косово поново, ће доћи до рата, који ће бити изазван споља.

југослав петрушић
Југослав Петрушић

Гост ХелмКаст продукције био је Југослав Петрушић, француско српски обавештајац. На питање да да своје виђење политичке сцене у Србији Југослав каже да у Србији постоје две врсте опозиције, једна која се нигде не чује јер не одговара људима из власти и из система, док је друга такозвана видљива опозиција која сарађује са влашћу, што доводи до тога да се задњих тридесет година једни те исти врте, те је данас опозиција власт а сутра позиција, и тако у круг.

Југослав Петрушић је објаснио и функционисања страначких ботова које назива сектама и додаје да су веома добро плаћени, за наше услове. Додаје и да су добро заштићени од стране служби која такође ради за те секте, и да ти ботови нису неки глупи људи, него добро школовани и добро организовани појединци.

Основни циљ ботовања је прикривање истине или спиновање истине .

југослав петрушић
Петрушић у разговору с водитељем Миодрагом Мишком Станковићем

На питање о Дубокој држави, Петрушић сматра да „Дубока држава“ неће ћутати на покушај договора три највеће силе, Русије, Америке и Кине, него ће урадити све да направе хаос у свету, и то углавном из Енглеске, што може проузроковати више ратних жаришта а може довести и до глобалног рата.

„Постоје докази да је Наташа Кандић после рата уз помоћ Албанских терориста учествовала у доношењу лешева са Косова“ тврди Петрушић и додаје да је то кривично дело за које је предвиђен затвор али нема ко да јој суди у Србији, нити сме. Југослав напомиње да су многе жртве које су донесене и закопаване по Србији страдале у директном сукобу са Албанским терористима.

„Зашто се кроз историју правдају злочини над Србима, почев од Турака, Угара, Немаца и НАТО пакта,“ поставља питање Петрушић и додаје да се ради о најтежим злочинима које цивилизација памти, а који су начињени над српским народом, а чим после ових злочина наступи мирни период почиње се са индукцијом мржње према Србима која се одрази и у самој Србији, па се Срби међусобно мрзе.

Југослав Петрушић наводи да НВО које вршљају по Србији иду по свету и траже даља хапшења Срба из војске и полиције, тврдећи да до сада није било довољно ухапшених Срба и да се мора наставити са хапшењем. И кад год је указивао на овакву праксу, Југослав бива тужен од Јелене Милић – НАТО лобисте.

југослав петрушић
„У овом систему постоје огромни економски интереси“ – Југослав Петрушић

„Жути прслуци у Француској су од НЕКОГ организовани, јер не траже промену система у Француској него оставку председника Макрона“, такође додаје, „ Јер да су искрени у намери, тражили би смену целе владе. Тако да не траже промену система, него промену власти, док би нова власт наставила по старом“. Петрушић пореди Србију са Француском и наводи да све промене од 2000. наовамо нису донеле бољитак, него супротно.

Петрушић тврди да је у свету тренутно у јеку велики сукоб корпорација, даје нам пример Трампа који има јаке људе око себе који желе сарадњу са Русијом и Кином, док друге корпоративне агенције гледају да по сваку цену то саботирају, што може довести до већих заоштравања између јаких сила а можда и нових ратова. То се може видети и на примеру Балкана и формирању Велике Албаније.

Украјински рат, по Петрушићу, је одавно готов, али Украјина тога није свесна. Додаје и да је могуће да ће изгубити још територија. Да ли ће бити засебних држава или ће се припојити Русији показаће време.

Погледајте целу емисију:

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.