(ВИДЕО) Милан Стаматовић: Зорана Михајловић је само у једном послу на Златибору УКРАЛА ЧЕТИРИ МИЛИЈАРДЕ! Имам све доказе!

Председник “Здраве Србије“ и општине Чајетина Милан Стаматовић, гостујући у емисији “Скенирање“ у продукцији Хемкаста, казао је да стање у Србији никада није било горе.

милан стаматовић
Милан Стаматовић

“Бојим се, мада то не желим, да ће власт својом бахатошћу натерати народ да их са власти терају као оне давне 1903.године. Тада су се тадашњи напредњаци толико однародили и толико бахато се понашали да је народ узео мотке и док нису пребили 100 напредњака, овима није пало на памет да предају власт.

Милан Стаматовић је рођен 24. маја 1960. године, на Дан Светих Кирила и Методија, највећи празник свих словенских хришћанских земаља. Рођен је као прво дете у тада тек отвореном породилишту у Чајетини. Увек се трудио да помогне свим нашим сународницима (а и невољницима уопште) и покаже братску солидарност. Његова подршка Хиландару, Дрвенграду на Мокрој Гори, деци са Косова и Метохије, из Републике Српске и са свих страна је добро позната. Уз то се, трагом оних на чији је Дан рођен, увек борио за хришћанске и народне вредности, на страни свих пројеката који у себи носе просветитељску и дубоко хуману намеру, од оног локалног па до националног нивоа и значаја.  Схвативши да се право предвођења заслужује само тако што се на себе преузима највише обавеза и оних најодговорнијих дужности, увек је стајао пред другима и испред својих сапутника и сабораца, примајући на себе ударе непријатеља и одлучну намеру за остварење најважнијих и, самим тим, најтежих пројеката. Такође, први је започињао модернизацију и све потребно за побољшање услова живота својих Златибораца, не заборављајући, притом, на неопходност заштите свега оног наслеђеног из духовне и обичајне ризнице нашег народног предања. Научен од малена у родном Сирогојну да се право на достојанствени живот заслужује поштењем и трудом, он је из Еванђеља научио да су Христову мисију и Његову Благу Вест собом понели и пронели прости рибари и дрводеље, радници и људи из народа. Поштујући рад као светињу и искључиво конкретне резултате „на терену“, он се одмах после завршене средње школе као технолог-техничар запослио и почео са оним што данас са поносом може да покаже као конкретни резултат свог животног пута. Милан је интуитивно разумео оно што Борислав Михајловић Михиз насловљава као „Аутобиографију о другима“, идеју да се о нама највише може сазнати кроз друге људе и оно што смо стварно урадили за заједницу којој, не само на речима, припадамо. Зато је, осим податка да је породичан човек и да има двоје деце, све друго стварно важно за Миланов „животни опис“ (што је и значење речи „биографија“) везано за резултате његових активности. Уместо украсним детаљима своје биографије, он се поноси радошћу и срећом оних којима је решио какав важан животни проблем, оних који су се, преко њега, школовали, нашли утеху и подршку, решили стамбено питање и запослили се, оних који су имали истинске користи од Миланове управљачке позиције у општини Чајетина и у читавој златиборској регији. Зато је права биографија Милана Стаматовића — састављена од резултата које је постигао. Од онога „пре њега“ и онога „после њега“ и величине међусобне разлике ова два стања ствари. Као што би се неко дичио својим докторатом, Милан се дичи оним што је учинио за опште добро заједнице којој, с поносом, припада. Он је, једном речју, поносни Златиборац и неуморни борац за Србију. (Из биографије)

милан стаматовић
Аутор и водитељ емисије Оливера Миливојчевић

Нико од напредњака није смео да изађе на улицу“, рекао је Стаматовић. Он је истакао да не мисли да је то добар начин, али да се боји да “бахата Вучићева власт понашањем изазива народ“. “Не шета народ из обести, него што су га мука и немаштина натерале, бахатост и лажи.“

милан стаматовић
Народ шета јер га је мука на то натерала, Милан Стаматовић

Зорана Михајловић је само у једном послу на Златибору украла четири милијарде, ја имам све доказе, а он хапси Симу из Гроцке и очекује да му народ верује да је то борба против корупције“, истакао је Стаматовић у “Скенирању“.

Када је реч о опстанку српског народа на Косову и Метохији, наш гост сматра да је Патријарху Иринеју место у Пећкој патријаршији, а не у Београду.

Аутор и водитељ емисије је Оливера Миливојчевић

Погледајте целу емисију: