РОДИТЕЉИ МОНСТРУМИ Елеонора није једина, ово су маме и тате које су своју децу подводиле у замену за алкохол, цигарете и КАФАНСКЕ ДУГОВЕ

Случај мајке Елеоноре Р. (42) из Суботице, која је своју 14-годишњу ћерку подводила старијим мушкарцима за износ од 50 евра у изнајмљеном стану, нажалост, није усамљен.

ћерку подводила
Фото: РАС Србија

Ово су неки од најгорих случајева који су потресли српску јавност, а у којој су главни актери родитељи-монструми, а жртве њихова недужна деца.

Ужасан план Елеоноре Р. разоткривен је када су комшије испричале њеном бившем супругу како у њен стан свакога дана долазе старији мушкарци који се кратко код ње задржавају. Убрзо је откривено да ова мајка монструм заправо своју четрнаестогодишњу ћерку подводи старцима за 50 евра!

Ово је, нажалост, само један у низу оваквих ужасних случајева широм Србије.

ћерку подводила
Фото: Приватна архива/ Facebook

Подвођење ћерке ометене у развоју

У Врднику код Сремске Митровице ухапшен Имре Л. (64) осумњичен да је подводио своју 26-годишњу ћерку, девојку ометену у развоју.

Поред оца, приведени су и његови „пријатељи“ М. С. (66), В. М. (74), В. А. (78) и М. Б. (69), сви из Врдника, осумњичени да су сексуално искоришћавали девојку у подруму зграде где Имре живи.

– Она је у полицији испричала да су јој давали паре, а онда би је сексуално искористили. Ја сам знала за то, страх ме је био само да не затрудни. Мирјана би прво тражила паре од оца, а кад јој он не би дао, тражила би од других, који су је тако искоришћавали. Нисам ја ту ништа могла – испричала је, када је све откривено, мајка девојке Весна Л.

ћерку подводила
Фото: Screenshot

Код приведеног М. С. су у телефону пронађене фотографије обнажене девојке, а комшије и познаници ове породице казали су након хапшења да их оваква вест нимало не чуди.

– Она је често била са оцем у друштву, по парку, и у друштву старијих особа. О томе се одавно спекулисало, да је он подводи и узима паре да би имао за алкохол – рекао је један од комшија из ове зграде који није желео да му помињемо име.

Две године подводио малолетну ћерку

Отац Иван М. (46) и мајка Тања М. (38), из Смедеревске Паланке ухапшени су 2017. године због подвођења своје ћерке. Девојчица је приморавана на сексуалне односе од када је имала само 13 година и отац ју је подводио на Плавом мосту у Београду, али и пријатељима у Паланци, и то за 1.000 динара.

Иван и Тања су се у међувремену развели, а ћерка је остала са њим. Новцем добијеним од подвођења плаћао је кафанске дугове. Поред родитеља, ухапшени су и П. С. (32), В. З. (46), З. Ђ.(43) и Драган Јовановић звани Врабац (54), сви из Смедеревске Паланке.

Јовановић је иначе власник једне кафане која се налази у центру Смедеревске Паланке и бави се изнајмљивањем шатора за прославе и вашаре, где доводи стриптизете и играчице.

ћерку подводила
Фото: Facebook

Оно што овој језивој причи даје још ужаснији тон јесте чињеница да је отац Иван у полицији све признао притом не показујући ни трунку кајања нити било какве друге емоције. Он је такође навео надимке још двојице клијената који су користили његове услуге.

Сестра му помогла да се пресели у Италију, он је подводио

У италијанском граду Болоња ухапшен је држављанин Србије (34) који је, како је утврдила тамошња полиција, сестру силовао и подводио за новац – и то скоро годину и по дана.

Пакао је почео када се он пожалио сестри која живи у Италији где се одређено време бавила најстаријим занатом, да у Београду живи на рубу егзистенције, након чега га је сестра позвала у ту државу пруживши му прилику да радећи физичке послове заради новац.

ћерку подводила
Фото: Илустрација

Ипак, његов боравак тамо донео јој је само зло, јер је најпре он силовао, а потом почео да доводи и друге људе који су је искоришћавали за сексуалне услуге. Када је несрећна жена то пријавила, полиција јој, због њене прошлости, прво није поверовала, да би после неколико пријава покренула истрагу и утврдила да су њени наводи тачни.

Брат монструм је чак злостављао и њеног супруга иначе инвалида.

Подводила ћерку за цигарете и алкохол

Књажевчанка Т. Д. је ухапшена и осумњичена за подвођење малолетне ћерке и то најчешће старијим особама из оближњег старачког дома. Мајка монструм је добијени новац трошила на алкохол и цигарете, а њене комшије испричале су да уопште нису изненађени оваквом информацијом.

– Д. Т. је, уз млађу, подводила и старију ћерку. Знала се и тарифа: Д. Т. је своје услуге наплаћивала хиљаду, док је, како се причало, ћерке подводила за 500 динара више – рекле су комшије.

Информација које су кружиле медијима указивале су и на то да је биолошки отац деце, од ког је Д. Т. разведена, више пута скретао пажњу да се са породицом нешто дешава.

ћерку подводила
Фото: Илустрација

Подводила ћерку (13) због немаштине

Елвира С. (36) из Кањиже осумњичена је за подвођење 13-годишње ћерке. Несавесна мајка је признала да је, у једном случају, због немаштине у коју је запала, за 1.500 динара препустила малолетну ћерку одраслом мушкарцу, али је негирала да је било конкретног сексуалног чина.

Ј. А, Блиц

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.