Због изјаве да ће омладину која одлази заменити мигрантима ВУЧИЋА СМЕЊУЈЕМО 13. АПРИЛА – Марија Јањушевић (ВИДЕО)

Посланик у Скупштини Србије и члан Председништва Двери Марија Јањушевић, гостујући у емисији Скенирање у продукцији Хелмкаста рекла је да није масон и навела да јој се то потура због тога што Двери, а посебно она, активно указују на чињеницу да је по среди велеиздаја Александра Вучића и предаја Kосова И Метохије. Она је навела да је преписка која је стигла у јавност “приватна” и да се нико не пита ко је на који начин злоупотребио њену приватну преписку.

“Потпуно је бесмислена прича да сам ја на листу Двери доспела тако што су, наводно, масони то платили. Нико ништа није платио”, рекла је Јањушевић.

На констатацију да су о томе говориле и њене страначке колеге од којих је један, Срђан Ного, поднео дисциплинску пријаву, Јањушевић је казала да то није удар само на њу, него на Двери и да треба видети шта је позадина свега и који је мотив тих људи који се уместо озбиљном политиком и причом о Kосову баве, како је рекла, небитним стварима. Она је додала да су се тиме да ли је она била у масонима или не бавили само режимски медији и истакла да је објава приватних преписки кривично дело.

марија јањушевић
Аутор и водитељ емисије Оливера Миливојчевић

Јањушевић је рекла да је за 13. април најављено велико окупљање у Београду и да опозиција има план. Нагласила је да се окупљање неће завршити само шетњом и да су грађани спремни да истрају у захтевима за смену Вучића. Она је истакла да је занимљиво да је многима промакла изјава председника Србије да ће “омладину која одлази заменити мигрантима” и запитала се да ли је то Србија какву желимо.

марија јањушевић
Марија Јањушевић

“Kо је Вучићев слуга у опозицији – сам ће се показати. Има оних који му свесно или несвесно помажу нападима на Двери. Сигурна сам да ће се показати временом ко је из опозиције Вучићев пион”, рекла је Јањушевић. Аутор и водитељ емисије Скенирање је Оливера Миливојчевић.

Погледајте целу емисију:

1 коментар

  1. Teritorij sigurno neće ostati prazan, ma koliko god se to nekome NE DOPADALO! Ako neće srbi, a nije tu više pitanje hoće li ili ne, već pitanje ima li ko ili ne.. NEMA! Tada će taj prazan prostor da popuni neko drugi, među njima i emigranti..

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.