Легендарни глумац стигао у Београд, снима наставак познатог филма?

0

Британски глумац Данијел Крејг стигао је у Београд, пише британски Дејли мејл, а преноси „Курир“ и наводи да је разлог највероватније снимање 25. наставка о агенту 007, у чијој улози ће се Крејг наћи последњи пут.

данијел крејг
Данијел Крејг / Фото: Getti Images

Британски глумац Данијел Крејг стигао је у Београд, пише британски Дејли мејл, а преноси Курир и наводи да је разлог највероватније снимање 25. наставка о агенту 007, у чијој улози ће се Крејг наћи последњи пут.

Лист спекулише да је могуће да је идеја да се Џејмс Бонд врати у земљу одакле је и потекао и да у њој оконча свој живот, имајући у виду да је Ијану Флемингу инспирација за тај лик био српски агент Душан Попов, који је једно време и живео у Београду.

Међу могућим разлозима због којих је Крејг дошао у српску престоницу Курир наводи тражење локације за серију „Purity“, затим за филм „The Creed of Violence“, али наводи да је највероватније одлучено да се нови „Бонд“ снима у нашој земљи.

Лист подсећа да је када је сниман претходни наставак британски Дејли мејл најавио снимање у Србији, али се то није догодило.

Крејг је прошле године потврдио да ће играти у још једном филму о тајном агенту Џејсму Бонду, али је нагласио да ће то дефинитивно бити и његово последње појављивање у тој улози.

Б92

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.