Жени која је хладнокрвно обесила пса пред дететом стигла песма подршке

Полицијској станици Козарска Дубица 31. марта око 11:15 пријављено је да је у месту Пуцари, општина Козарска Дубица, непозната особа усмртила пса расе златни ретривер. Убрзо се појавио и снимак са надзорних камера који је доказао ове информације.

усмртила пса
Фото: Youtube screenshot

На друштвеној мрежи Фејсбук постављен је видео снимак који показује како је, цитирамо, „Анкица Л. убила невиног уличног пса испред своје малолетне ц́ерке. Намамила је пса храном, ставила узицу око врата и потом га обесила за ограду.“

Полицијски службеници полицијске станице Козарска Дубица идентификовали су и у својству осумњичене особе испитали А.Л. из Козарске Дубице, због постојања сумње да је починила кривично дело „мучење и убијање животиња“.

А.Л. је наводно медицинска сестра, па се покренула и петиција како би се спречио њен одлазак у Немачку због наводног посла медицинске сестре.

Како сазнаје Пет фејс, на друштвеној мрежи појавила се песма коју је А. Л. написао Саша Б. Песма подршке, како наводи Саша у својим стиховима, написана је јер нико није стао – како каже – у заштиту његове снајке. Такође, он наводи да је „куја нападала дете на бицикли“, а да их нико од надлежних није заштитио иако је „његова снајка тражила помоћ“.

Ипак, власници воћњака који су објавили снимак са видео надзора рекли су како пас није био агресиван и да није била у питању самоодбрана.

усмртила пса
Фото: Фејсбук screenshot

Упозоравамо да после текста у видеу следи узнемирујућ снимак.

Б92 / Пет фејс