Шарлиз Терон: Мој син је сада девојчица, имала је три године кад ми је рекла да није дечак

Шарлиз Терон је прво имала сина и ћерку, али после једног сазнања и прихватања она сада има две девојчице.

шарлиз терон
Шарлиз Терон

Шарлиз Терон је прво имала сина и ћерку, али после једног сазнања и прихватања она сада има две девојчице.

Оскаровка је усвојила децу, Џексона и Огаст. Џексон је дечак од седам година и усвојила га је 2012, а ћерку три године касније.

Међутим, фотографије дечака у хаљиници шокирале су део јавности.

Популарна глумица је открила да већ четири године синчића одгаја као да је девојчица, и да му се обраћа у женском роду, само је то до сада крила.

„Имала је три године када ми је рекла да није дечак. И отада, одгајам девојчицу, којој се касније придружила још једна сестра. Ја сам мама две дивне девојчице и желим да их заштитим, како би процветале,“ рекла је она.

„Мој посао мајке подразумева да морам да урадим све што је у мојој моћи да их волим и славим, и да будем сигурна да имају све што им је потребно како би могле да буду шта год пожеле. Урадићу све што могу како би моја деца имала то право, и како би се током живота осећале безбедно,“ рекла је она.

Оскаровка, која је као петнаестогодишњакиња гледала како њена мајка убија њеног оца у самоодбрани, рекла је да је од мајке Герде научила да мора бити искрена.

„Одрасла сам у Јужној Африци, земљи у којој људи живе полуистине, уз лажи и шаптање. Одгајана сам тако да не будем таква. Мајка ме је научила да морам да се изборим за себе, да знам да живот није вечан и да морам да га живим искрено,“ рекла је она.

Б92

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.