Шарлиз Терон: Мој син је сада девојчица, имала је три године кад ми је рекла да није дечак

Шарлиз Терон је прво имала сина и ћерку, али после једног сазнања и прихватања она сада има две девојчице.

шарлиз терон
Шарлиз Терон

Шарлиз Терон је прво имала сина и ћерку, али после једног сазнања и прихватања она сада има две девојчице.

Оскаровка је усвојила децу, Џексона и Огаст. Џексон је дечак од седам година и усвојила га је 2012, а ћерку три године касније.

Међутим, фотографије дечака у хаљиници шокирале су део јавности.

Популарна глумица је открила да већ четири године синчића одгаја као да је девојчица, и да му се обраћа у женском роду, само је то до сада крила.

„Имала је три године када ми је рекла да није дечак. И отада, одгајам девојчицу, којој се касније придружила још једна сестра. Ја сам мама две дивне девојчице и желим да их заштитим, како би процветале,“ рекла је она.

„Мој посао мајке подразумева да морам да урадим све што је у мојој моћи да их волим и славим, и да будем сигурна да имају све што им је потребно како би могле да буду шта год пожеле. Урадићу све што могу како би моја деца имала то право, и како би се током живота осећале безбедно,“ рекла је она.

Оскаровка, која је као петнаестогодишњакиња гледала како њена мајка убија њеног оца у самоодбрани, рекла је да је од мајке Герде научила да мора бити искрена.

„Одрасла сам у Јужној Африци, земљи у којој људи живе полуистине, уз лажи и шаптање. Одгајана сам тако да не будем таква. Мајка ме је научила да морам да се изборим за себе, да знам да живот није вечан и да морам да га живим искрено,“ рекла је она.

Б92