„ЗАМАЛО ДА ПОГИНЕМ“ Девојка на Новом Београду кренула да ИЗАЂЕ ИЗ ЛИФТА, а онда је он просто ПОДИВЉАО (ВИДЕО)

Неисправни лифтови новобеоградских солитера поново су неком могли доћи главе. У једном од три црвена солитера у Булевару Михајла Пупина, лифт је, док је девојка из њега излазила, наставио да се креће ка горе, а она је само пуком срећом избегла да остане заглављена између пода лифта и плафона!

неисправни лифтови
Фото: Оливер Бунић, РАС Србија

Несрећна ситуација са лифтом догодила се јуче послеподне. Срећом, у лифту није било више никога јер се при његовом кретању одломио и део малтера који је упао у лифт.

– Замало да погинем. У нашој згради има много старијих људи, а срећом у лифту сам била ја, а не нека мајка са дететом – објавила је на Твитеру Л. Н.

Како наводи, у овом солитеру од 20 спратова „од 17. спрата до горе је лифту иначе потребно 66 секунди, док је он, на врху лупио у року од 35 секунди“.

Када је лифт ударио на крају своје путање, тресак је уздрмао домара зграде, који је проверио снимак са сигурносне камере и видео шта се десило.


– На снимку се јасно види да је лифт убрзао. Домар ме је обавестио о томе да је сигурносни систем заказао. Уколико лифт добије убрзање, он би требало да се искључи да не би дошло до несреће, а то се није догодило. Од њега сам сазнала да ни у друга два солитера ситуација са лифтовима није много боља – додаје наша саговорница.

Ово није први пех са лифтовима

– Пре двадесетак година у згради је погинуо човек који се заглавио између лифта и врата. Кад смо сестра и ја биле мале, лифт се заглавио на 11. спрату. Мајка је успела да нас кроз отвор да некоме, а затим је, заједно са лифтом треснула у подрум – додаје потресено Л. Н.

Ј. Остојић, Блиц

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.