СИНУ СВЕШТЕНИКА УГАСИЛИ ИНСТАГРАМ ЗБОГ ПСОВКИ: Бака Прасе плакао јер остаје без 5.000 евра месечно! (ФОТО)

Најпопуларнијег српског јутубера на овој друштвеној мрежи пријавили су његови „хејтери“, због чега је остао без значајне своте новца!

бака прасе
Бака Прасе / Фото: Printscreen Youtube/Baka Prase

Богдан Илић (22), познатији као Бака Прасе, остао је без Инстаграм налога! Најпопуларнијег српског јутубера на овој друштвеној мрежи пријавили су његови „хејтери“, због чега је остао без значајне своте новца!

Син свештеника Ненада Илића и један од најпознатијих домаћих инфлуенсера многима боде очи својом популарношћу, па су решили да му напакосте. Неколицина Бакиних „хејтера“ пријавила је његов Инстаграм налог као неподобан, што су утврдили и администратори ове апликације, па му је профил суспендован.

Богдана је ово изнервирало, што и не чуди с обзиром на то да добар део своје зараде има управо од ове друштвене мреже. Бака Прасе је на Инстаграму имао више од 600.000 пратилаца! Према неким подацима, инфлуенсери са овим бројем фоловера месечно зараде и до 5.000 евра. Ако узмемо у обзир да сваки утицајнији инстаграмер за рекламу узима минимум 500 евра, а да је Богдан један од најпопуларнијих код нас, ова свота сасвим је реална.

Илић се одмах огласио на свом Јутјуб каналу и снимио видео где с кнедлом у грлу објашњава фановима шта се догодило.

– Обрисали су ми Инстаграм, зашто, немам појма. Изгледа да је хакован. Не знам… И оно… Покушавам да решим, али не верујем да ћу успети. Ако је некоме драго кад је други несрећан, шта да кажем, жао ми је тих људи. Нећу да лажем, сморио сам се као буља! Обрисали су ми Инстаграм од 600.000 пратилаца. Само што ми сузе не крену – рекао је Илић и додао да има резервни профил.

бака прасе
Printscreen Youtube/Baka Prase

Други Инстаграм налог у рекордном року је сакупио преко 70.000 пратилаца, али и он је убрзо угашен. Тада је Бака Прасе снимио још један видео и није могао да се суздржи да не заплаче.

– А не могу више, је*оте, који ку*ац. Колико год да се трудим, је*оте… И шта, угасе ми један Инстаграм, разумем. Онда отворим нови, људи се потруде да ме дигну, добијем пратиоце, и то ми угасе – рекао је Бака Прасе и почео да плаче.

22 године има Богдан Илић 50.000 евра у просеку годишње заради од Јутјуба 5.000 евра заради месечно од Инстаграма.

– Не знам стварно чему више ово. Који ку*ац ја снимам, за кога! Шта? Купио сам ауто и, као, заслужио сам да ме сви је*у због тога. Нећу више… Идем на паузу. Овај стрес не могу да издржим – рекао је он кроз сузе, али се брзо сабрао и запретио свима који су га пријавили на Инстаграму да ће их отровати.

– Пушите ми ку*ац! Шта је? Хоћете да ми репортујете Инстаграм што вас псујем? Е па, нема га! Марш кући! Можда немам Инстаграм, али имам скуп ауто! Хајде, репортујте ми Јутјуб, направићу нови! А ако ми срушите и тај, онда ћу да се запослим у пекари и да вас потрујем кифлама! Ја могу и да просим, да одем на улицу, и сви који ме знају ће да ми дају паре и опет ћу да имам више пара него ви. Узимате ми из џепа и хлеб из уста – урлао је јутјубер.

Ступили смо у контакт са Богданом који нам је рекао:

– Криво ми је, али се не оптерећујем тиме. То није нека зарада за мене, имам спонзоре. Криво ми је зато што су ми угасили и други профил који је за дан скупио 100.000 пратилаца а који сам хтео да, када ми врате мој налог, поклоним у хуманитарне сврхе – рекао нам је Бака Прасе.

Богдан годишње од Јутјуба заради више од 50.000 евра, што је на месечном нивоу око 4.000 евра. Он је рекордер кад су домаћи инфлуенсери у питању, а на свом каналу има 1.200.000 пратилаца. Кад је у питању Инстаграм, свота је мало нижа, али изузетно добра. Бака Прасе зарађује и од појављивања на догађајима, промоцијама, те у већим рекламним кампањама.

Курир

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.