КО ЈЕ ЖЕНА У МРАКУ И ЗАШТО ИГРА КОЛО? Језива мистерија на Звездари кружи интернетом (ВИДЕО)

0

Жена обучена у нешто налик народној ношњи по мрклом мраку препада грађане док шета Батутовом улицом. Посебно сабласно делује док сама игра коло, а сведоци описују да чак и потеже нож на пролазнике.

жена
Жена обучена у народну ношњу игра коло у мраку Батутове улице / Фото: Youtube printscreen

На сцене из хорор филмa подсећају призори на које становници Звездаре наилазе протеклих ноћи. Непозната жена, обучена у народну ношњу, шета Батутовом улицом, из чиста мира игра коло, а ако се неко крај ње заустави, вади нож и почиње да му прети.

Како читаоци портала Телeграфа јављају, људима који свакодневно овуда пролазе није нимало свеједно.

– Шири се прича, као и слике и видео снимци на којима жена, за коју кажу да није при себи, обучена у нешто слично народној ношњи, излеће испред људи и аутомобила, а затим креће да игра нешто слично покретима српског фолклора. Наиме, да би ствар била још гора, људи у аутомобилима свирају да се склони са пута, а пролазници се склањају, на шта она вади свој нож који носи са собом и прети људима – рекао је читалац тог интернет медија који је желео да остане анониман.

Како каже, све ово се одиграва у Батутовој код Градске болнице, врло прометној улици.

– До сад није пријављен случај напада, али постоје докази на којима се види жена (не види се лепо лице) која игра у народној ношњи а затим јури пролазнике који су то све снимили. Све ово су поделили ученици оближњих школа, геодетска и медицинска школа, који су у страху јер свакодневно пролазе туда – додаје он.

Највећи страх им је, каже управо то да ће жена повредити неко дете из школе или можда трудницу која не може брзо да се креће.

Телеграф

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.