Златибор Лончар о председнику Србије: Да није Вучића деца би вам отишла из Србије

1

“Срећа је за Србију да има човека који толико улаже у Србију, улаже у њене грађане. Потпуно се посветио томе, живи за то, ради за то.

закон о пресађивању
Фото: Сава Радовановић, Танјуг

Оно што ја кажем људима: ‘Људи, ‘ајде само мало размислите о својој деци. ‘Ај замислите, само зажмурите и замислите да нема таквог човека и да смо препуштени овим, не знам ни како да их назовем, ова салата статистичких грешака или шта су већ, шта мислите да су они ту на неким местима да одлучују о нечему. Па знате ли ви кад би ми имали све ове болнице, све ове апарате, све ове плате, подизање плата, стабилан буџет? Само размислите, драги грађани, о томе. Отишла би вам деца из Србије, ма не би вас ни звала. Не да се не би враћала, него вас не би ни звала, какву би ови људи Србију направили.”

Вучић је човек ког заслужују Србија и грађани

Раније, ове године, министар здравља је о председнику изјавио и следеће: “Мислим да Србија по први пут у једној новијој историји има баш таквог човека Александра Вучића, који има визију и који води Србију у правом правцу и доказује то сваки дан. Сигурно ради најбоље за Србију. У сваком случају, Србија има човека који зна да је води, који има визију и који сваког дана постиже резултатет и зато ће вредети сви ти путеви, све фабрике и све што се ради… Морам да кажем тим јунацима који долазе и који јуришају да ћу увек у таквим ситуацијама бити са председником Вучићем и да ћу увек бити испред, јер мислим да је Вучић човек кога заслужују Србија и грађани, који може да уради много добрих ствари за Србију и већ их ради. Довољно га познајем и знам да је Србија апсолутно Вучићу на првом месту и све ће урадити за бољитак земље и посебно за будуће генерације.“

ТВ Пинк / Данас

1 коментар

  1. Nikad nam više dece pa i odraslih ljudi sa porodicama nije bežalo u inostranstvo! Čak su i reklame emitovali kako treba ostati u Srbiji. Kako rusi kažu Vučić se ponaša „bez brige i bez pameti“ pa mu je svejedno što mladi odlaze. Opšta je krađa od strane vlasti zato nema za iole pristojne plate i radna mesta pa mladi odlaze je ne mogu godinama da čekaju na posao od 200 evra, šta i kad se zaposle sa tom platom!? Pa upravo najviše lekara i sestara odlazi ovom ministru a uveli zabranu zapošljavanja! Pa gde da se zaposle deca sa tom zabranom!!! Upravo se radi sve suprotno od priče….

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.