Три особе повређене у нападу на ауто-путу Милош Велики (ВИДЕО)

Три особе су повређене када су непознати и маскирани нападачи у ноћи између уторка и среде излетели на ауто-пут „Милош Велики“ и наоружани палицама лупали возила која су успели да зауставе.

Напад на ауто-путу Милош Велики / Фото: Youtube printscreen

Три особе су повређене када су непознати и маскирани нападачи у ноћи између уторка и среде излетели на ауто-пут „Милош Велики“ и наоружани палицама лупали возила која су успели да зауставе, преноси Блиц.

Како лист наводи, полиција трага за више од 10 особа које су, са фантомкама на главама, нешто иза поноћи пресреле два возила код Мислођина и разлупале их палицама, а потом побегле.

Полиција је убрзо стигла на лице места и затекла два разлупана возила и четворицу младића од којих су тројица повређена у инциденту.

„На путу је стајао „рено“ новосадских регистарских ознака, којем је било поломљено стакло на возачевим вратима. У возилу су била два младића који су задобили посекотине по рукама“, каже за Блиц добро обавештен извор.

Неколико метара даље полупан је „ситроен“ страних регистарских ознака. Непознати починиоци су разлупали сва стакла на левој страни возила, али и врата и бранике. У том возилу су били М. Д. (29) који је прошао без повреда и М. Ђ. (31) који је имао посекотине у пределу врата.

Како лист преноси позивајући се на изворе блиске истрази, младићи су рекли да не знају ко их је напао и да су кренули на одмор у Црну Гору када су их непознати и маскирани нападачи зауставили и палицама им полупали аутомобиле.

Лист је пренео и да је полиција пронашла палице које су коришћене у нападу, док се за починиоцима још трага.

Танјуг