Власт разоружава Србе, ево шта се крије иза пререгистрације оружја! (ВИДЕО)

Дарко Божић испред канала ДумДум био је гост емисије „Tема“, главна тема разговора били су нови прописи о оружју и пререгистрација, али су се дотакли и Кривичног законика, питања нужне одбране и како је закон дефинише.

Дарко Божић
Дарко Божић

Божић је у емисији објаснио да полиција током пререгистрације, коју је оквалификовао као неуставну, одузима право власницима да поседују оружје за личну безбедност и онда им се нуди да то оружје продају или бесплатно поклоне МУП-у.

Он је објаснио да легални власници оружја не чине кривична дела оружјем и да су апсолутну већину кривичних дела почињених ватреним оружјем извршили власници нелегалног наоружања. Божић тврди да ће смањење броја легалног оружја довести до повећања криминалитета, јер ће се криминалци осилити, знајући да су грађани без оружја.

Он се заложио и за измене Кривичног законика, како би се омогућило грађанима да ватреним оружјем штите свој стан и ближње, у случају упада криминалаца.

Погледајте целу емисију како бисте сазнали механизам за поседовање оружја, цене оружја у Србији и правилно руковање оружјем.

1 коментар

  1. Или како то Кинези давно рекоше: – Владар који је милостив према злочинцима, суров је према народу.?

Comments are closed.