Ного: Режим смењујем на улици – Ко ме не подржи тај је лопов, лажов и сецикеса  (ВИДЕО)

0

Народни посланик Срђан Ного најавио је да ће 20. јуна, дан пре заказаних парламентарних и локалних избора, окупити велики број грађана у Београду, организовати изборе, ући у зграде Владе Србије и Скупштине Србије и преузети власт.

срђан ного
„Од 20. јуна почињем да хапсим“: Срђан Ного

Ного најављује хапшење великог броја политичара, судија и тужилаца. Он је позвао и друге опозиционе партије да подрже ту акцију али и захтева да сви потпишу изјаву којом ће својом имовином гарантовати испуњење својих обећања грађанима. У интервјуу Ного детаљно одговара какве промене у Уставу и законима треба донети како би оверена изјава политичара могла да има кривичну и матерјалну одговорност.

Он каже да је Вучић пропустио прилику да се повуче као што је то урадио Борис Јељцин у Русији и мирно преда власт и да ће сада морати да иде у затвор.

Ного у интервјуу објашњава и како је настала фотографија са послаником СНС Владимиром Ђукановићем која се предходних дана ширила друштвеним мрежама, зашто до сада није формирао политичку организацију али и одговара на оптужбе да је на линији са службама безбедности.

Ного каже да је одлагање избора за 21. јун било незаконито и да је зато принуђен са народом да 20. јуна преузме власт имајући у виду да у том тренутку неће постојати ни Скупштина ни Влада којима мандат истиче почетком јуна. Он каже да би решење било да је формирана техничка Влада а избори били одложени али да је Вучић решио да крши Устав.

– 20. јуна народ ће непосредном демократијом испред Парламента изабрати народне представнике – објаснио је Ного додајући да ће 250 људи које изабере народ тог дана изабрати министре и формирати техничку Владу чији ће мандат бити годину дана. Он је јавно обавестио војску, полицију и техничке службе у Влади и Скупштини да буду спремне да тог дана откључају институције за народ.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.