БОРБА ЗА ДУШУ ПРОТЕСТА: Испуњење ОВОГ ЗАХТЕВА једино може да СРУШИ Вучићев режим! (ВИДЕО)

Председник „Доста је било“ Саша Радуловић тврди да једино захтев за поништавање избора може довести до рушења режима Александра Вучића.

саша радуловић
Током разговора са Меркеловом и Макроном Вучић је трговао Косовом и Метохијом, у замену за признање фалсификованих избора: Саша Радуловић

Радуловић је рекао да би поништавање избора требало да буде једини захтев протеста који трају у Србији и да испуњењем тог захтева Вучић остаје без Скупштине и Владе, односно без власти. Он је рекао да је у току борба за “душу протеста” различитих групација, али да би сви требало да се уједине око тог једног захтева. Он у емисији детаљно објашњава зашто су одржани избори били фалсификовани и које доказе о томе је прикупио ДЈБ.

Коментаришући нападе демонстраната на поједине лидере опозиционих странака Радуловић каже да се он не плаши да иде на скупове јер се не гура у први план за разлику од оних који су нападнути.

Радуловић тврди да је током разговора са Меркеловом и Макроном Вучић трговао Косовом и Метохијом у замену за признање фалсификованих избора.

саша радуловић
Историја ће Вучића упамтити као издајника српског народа: Саша Радуловић

Он је објаснио да Вучић једино брине како да добије подршку глобалиста да настави да влада Србијом. Он у емисији критикује економску политику режима, говори о сукобу суверениста и глобалиста у свету, критикује Кину као једну од главних глобалистичких земаља и објашњава зашто је сарадња са Пекингом лоша по Србију.

Радуловић је рекао да Вучић све чини да Србија буде колонија Немачке и позвао га да одустане од таквих планова.

– Власт није вредна уништавања Србије, та моћ није вредна ничега. Историја ће га запамтити као издајника свог народа. Нека престане да нас претвара у немачку колонију – рекао је Радуловић.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.