БОРБА ЗА ДУШУ ПРОТЕСТА: Испуњење ОВОГ ЗАХТЕВА једино може да СРУШИ Вучићев режим! (ВИДЕО)

0

Председник „Доста је било“ Саша Радуловић тврди да једино захтев за поништавање избора може довести до рушења режима Александра Вучића.

саша радуловић
Током разговора са Меркеловом и Макроном Вучић је трговао Косовом и Метохијом, у замену за признање фалсификованих избора: Саша Радуловић

Радуловић је рекао да би поништавање избора требало да буде једини захтев протеста који трају у Србији и да испуњењем тог захтева Вучић остаје без Скупштине и Владе, односно без власти. Он је рекао да је у току борба за “душу протеста” различитих групација, али да би сви требало да се уједине око тог једног захтева. Он у емисији детаљно објашњава зашто су одржани избори били фалсификовани и које доказе о томе је прикупио ДЈБ.

Коментаришући нападе демонстраната на поједине лидере опозиционих странака Радуловић каже да се он не плаши да иде на скупове јер се не гура у први план за разлику од оних који су нападнути.

Радуловић тврди да је током разговора са Меркеловом и Макроном Вучић трговао Косовом и Метохијом у замену за признање фалсификованих избора.

саша радуловић
Историја ће Вучића упамтити као издајника српског народа: Саша Радуловић

Он је објаснио да Вучић једино брине како да добије подршку глобалиста да настави да влада Србијом. Он у емисији критикује економску политику режима, говори о сукобу суверениста и глобалиста у свету, критикује Кину као једну од главних глобалистичких земаља и објашњава зашто је сарадња са Пекингом лоша по Србију.

Радуловић је рекао да Вучић све чини да Србија буде колонија Немачке и позвао га да одустане од таквих планова.

– Власт није вредна уништавања Србије, та моћ није вредна ничега. Историја ће га запамтити као издајника свог народа. Нека престане да нас претвара у немачку колонију – рекао је Радуловић.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.