Ево шта су нам спремили „менаџери“ короне и које су планиране последице „Операције пандемија“ (ВИДЕО)

Новинар Слободан Рељић тврди да је Ковид 19 операција коју спроводи тзв. Светска влада која има за циљ заштиту акумулираног богатства мале групе људи и да се одржи њихова контрола система, који је је почео да се урушава пре пандемије.

слободан рељић
Демократија је данас средство нашег поробљавања: Слободан Рељић

У емисији “Тема” Рељић говори да је у операцију умешанa Светска здравствена организација, а да о судбини човечанства желе да одлучују људи које нико није изабрао, нити их овластио да доносе такве одлуке.

– Корона вакцина је ту да дотуче теорију завере. Чим чујете приче о томе да је нешто „теорија завере“, знајте да нема теорије завере, него је то завера, очигледна завера – каже Рељић.

Рељић каже да је део са вакцинацијом најрањивији део операције “Ковид 19” и да све више људи диже глас против тога.

Коментаришући главног заговорника вакцинације, власника Мајкрософта, Била Гејтса, Рељић подсећа да Гејтс није вакцинисао своју децу што најбоље показује колико су вакцине безбедне.

Рељић каже да му је драго да је Србија прва земља у којој су се десили протести због мера везаних за “Ковид 19” и указао да, упркос свим проблемима са којима смо суочени, Срби и даље имају снагу да препознају завере које се усмерене против човечанства.

Он посебно диже глас против тога да школе од септембра буду онлајн, односно преко телевизије, и упозорава да је то урушавање школства које ће имати за последицу да ће улица “образовати” децу, а да то значи да ће они који буду јачи отимати и малтретирати друге, ослобођени система вредности и кажњавања негативног понашања, којима их школа учи.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.