Увредио Путина и Лаврова: „Дочекали смо да се политички представник Шиптара, понаша нормалније него наш председник“ (ВИДЕО)

Гостујући у емисији „Тема“ на каналу ХелмКаст, новинар Миодраг Зарковић прокоментарисао се бруку коју је Србији у Белој кући приредио председник Александар Вучић

миодраг зарковић
Србија је у Вашингтону доживела силовање: Миодраг Зарковић

– Ми смо дочекали да се један Хоти, политички представник Шиптара, понаша нормалније него наш председник. Хоти је добио те исте кључеве Беле Куће и он је то, не желећи да задржи за себе, дао својој портпаролки која се тиме похвалила на друштвеним мрежама – каже новинар Миодраг Зарковић коментаришући Вучићев дебакл у Вашингтону.

Зарковић сматра да је Вучићево држање у САД међу пет највећих срамота које је Србија у историји доживела, а да је председник Србије имао понашање једног кловна.

По његовим речима споразум је нови губитак за Србију, а главни добитници онога што је Вучић потписао су држава Израел и Трамп, који је то искористио у својој кампањи.

Зарковић посебно критикује нападе Мaрка Ђурића и Александра Вучића на Марију Захарову указујући да је Вучић у свом одговору увредио Путина и Лаврова.

– Да ли је морао Вучић у одговору да помиње оне који су поставили Захарову? Да ли Вучић икад због Тање Фајон увредио целу ЕУ, да ли је због једног немачког безобразлука, а било их је, увредио Ангелу Меркел? Он се сад нашао „мудар“ да преко Захарове увреди Путина – подсећа Зарковић.

Зарковић каже да је споразумом у Вашингтону и каснијим испадима окренуо леђа Москви и Пекингу и да очекује да они који су га до сада у Србији бранили као “руског човека” сада покажу да ли ће дићи глас против њега или показати да га бране из личних интереса.

Зарковић је у емисији говорио о Вучићевим пословима с трговином оружјем које завршава у рукама терористичких организација, о политичкој ситуацији и перспективама рушења Вучића и коментарише ситуацију у Црној Гори после избора.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.