ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ СЛАВКА НИКИЋА: Дритан је следбеник Призренске лиге, увешће Црну Гору у сукоб (ВИДЕО)

Дритан Абази је балиста и следбеник Призренске лиге, тврди некадашњи пуковник МУП Славко Никић, додајући да се то најбоље види из захтева Абазовића да добије све безбедносне службе у Влади Црне Горе, што су принципи установљени на Призренској лиги.

славко никић
Он није Абазовић: Славко Никић

Никић каже да је уместо да се ослободе у Црној Гори сада имају “албанску ногу над вратом” и да Абазовић, упркос порукама које шаље, планира да одведе Црну Гору у сукоб како би могао да спроводи циљеве Велике Албаније.

Никић сматра да је Албанцима било тешко да покрену оружани сукоб у Црној Гори јер им је Мило Ђукановић испуњавао сваки захтев, али да ће врло брзо почети сукоб са српским партијама који може бити искоришћен за оружани сукоб. Он је оптужио српске лидере да су издали грађане који су за њих гласали, стављајући власт у Црној Гори у руке Албанца. Никић предлаже да би најбоље било православним Црногорцима и православним Србима да се договоре и формирају Владу без Албанаца.

По његовим речима, резултати избора у Црној Гори су резултат албанске акције и да су подршком Милу Рама и Харадинај, заправо, смањили подршку ДПС-у.

Никић је изнео жестоке оптужбе и против Александра Вучића тврдећи да ће му, ако не призна Косово, Запад одредити судбину Ђинђића, а ако призна да ће му се Срби са Косова и Метохије осветити.

Сви знају за акцију „Сабља“, а мало ко је чуо за акцију „Мач“: Славко Никић

– Њему је загарантована Алеја великана – рекао је Никић у емисији.

Никић у емисији открива везе Ђукановића и Вучића и улогу Владимира Бебе Поповића у дешавањима у Србији последњих 20 година. Никић открива и шта се крије иза нових хапшења Албанаца од стране Хага, коментарише догађаје из Вашингтона и друге актуелне теме.