ГЕНЕРАЛ ДЕЛИЋ: Зашто сам прекинуо радио комуникацију са генералом Павковићем током борби за Ораховац (ВИДЕО)

0

Генерал Божидар Делић, један од оснивача покрета „Љубав, Вера, Нада“ и бивши посланик СРС, каже да је Војислав Шешељ продао све радикале више пута и да би било сулудо да и даље следи његову политику.

божидар делић
Генерал Божидар Делић

Делић тврди да Шешељ јавно говори да је СРС његово приватно предузеће.

Он каже да је некада веровао Шешељу, али да је један Шешељ отишао, а други се вратио из Хага.

За разлику од Шешеља он каже да Вучићу никад није веровао и да је реч о суманутом човеку који има више “Еф“ дијагноза.

Делић у интервјуу жестоко критикује политику Александра Вучића и СНС наводећи да је у току уништавање Србије. Он говори и о стању у војсци, малверзацијама у продаји и набавци оружја и другим криминалним аферама Александра Вучића и његових министара.

Комeнтаришући Шешељеве тврдње да му је генерал Павковић причао у Хагу како је Делић током борбе прекидао радио везу са Павковићем он каже да то није истина и да се то догодило само једном током борби за Ораховац сa УЧК 1998. Делић је рекао да га је Павковић звао неколико минута и да је давао контрадикторна наређења због чега је морао да искључи радио везу.

– То се стварно десило само једном, приликом ослобађања Ораховца, када су његови позиви били на сваких пар минута и када су ми у неку руку сметали, а били су супротни наређењима које ми је дао тог дана – каже Делић и истиче да је то једини пут да је намерно искључио везу и да то није била 1999. како Шешељ тврди, али да се дешавало некад да веза током борбе није могла да се успостави.

Делић каже да је локална инфраструктура новог покрета већ надмашила инфраструктуру Српске радикалне странке.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.