ПРВА ДОБРА ВЕСТ ОД ПОЧЕТКА ПАНДЕМИЈЕ: У току је контранапад на фармако мафију, банкаре и криминалне елите (ВИДЕО)

Пандемија корона вируса је рат банкара, фармако мафије и криминалних елита против читавог човечанства у чему им помаже Светска здравствена организација и многобројни лекари широм света, каже професор Мила Алечковић.

мила алечковић
Мила Алечковић

Међутим, упркос глобалној хистерији групе доктора широм света дижу свој глас против ове преваре, а грађани протестима, често и насилним, руше бесмилене мере усмерене на укидање људских слобода.

Мила Алечковић сматра да је човечанство кренуло у контранапад и да по европским градовима већ лете молотовљеви коктели, а следећа фаза ће бити оружана побуна против криминалних елита.

Oна је власт у Србији и Кризни штаб оптужила да учествују у злочину против сопственог народа и додала да је поднела кривичне пријаве против свих чланова Кризног штаба. Алечковић је изразила страх да насиље које је отпочело у Европи неће заобићи ни Србију у скоријој будућности.

Алечковић је открила да у Немачкој већ ради комисија састављена од медицинских стручњака и адвоката која је припремила тужбу због пандемија ковида-19 против свих оних доктора и политичара који су ширили страх, панику, уводили мере ограничења људских слобода, давали лажне информације о смртности и броју оболелих и тиме почини огроман број кривичних дела.

Како ће се ситуација око пандемије развијати даље, према њеним речима, доста зависи од исхода америчких избора и она верује да би победа Трампа била ударац за креаторе лажне пандемије. Више о томе сазнајте у емисији:

1 коментар

  1. Немате исправан поглед о развоју догаџаја. Ви желите да се деси исто што се је дешавало за време настанка социјализма. Радници дошли на власт, али због немање идеје како треба да се гради систем, пословање се продужило слично ономе које је било, а из нјега произишло је претварање радника у капиталисте. Цели период је био експерименталан, и неје се успело створити систем који че валјати и радницима и капиталистима. Није могло да се сазна да условима који владају природни облик система је капитализам, али не само по један основ, у социјализму раду /труду/, а у капитализму новцу. Него то мора бити и на основу труда и на основу парама- новцу. Зато, јесте проблем и потребу освајање врасти, јер власт капоталиста нече прихватити такву промену, а радници треба да прихвате, јер су оштечена страна у капитализму.

Comments are closed.