Косово, задуживање… ваше право да будете дезинформисани! Слободан Рељић (ВИДЕО)

Гост у емисији „Политикон“ аутора и водитеља Данила Тврдишића на каналу Хелмкаст био је социолог Слободан Рељић.

политикон
Слободан Рељић

Осврћући се на економске последице енормног задуживања, Слободан Рељић, између осталог, упозорава: “Ми ћемо врло брзо остати без река, чистог ваздуха, планина… они ће нама то да узму све за ништа… Иста та екипа која граби наш животни простор прелази са природних лекова на чисто синтетичке лекове. Од остатака нафте праве лекове, а паралелно са тим направили су екипе „стручњака“ које говоре да је то најбољи начин лечења. И данас смо дошли до тога да ви потписујете да је један такав лек добар. То је јединствен случај да купац гарантује за квалитет робе продавца.

После тога су преузели пољопривреду. Прво су дакле, ставили монопол на здравље, а онда су монополисали производњу хране кроз контролу семена. Промотор тога је Рокфелер.

Указујући на катастрофалну медијску ситуацију у којој се налазимо Рељић, између осталог каже: “Ви данас немате информативну сцену. Живимо у новом светском дезинформативном систему. Све што од њих чујете морате да узмете у обзир да је то смишљено да вас дезинформише. Питање је да ли више постоји новинарство као професија. Ево погледајте нашу медијску сцену: са једне стране су ови медији везани за власт, и то сваки пут. И имате ове друге медије који су везани, поједностављено речено, за америчку амбасаду. Обзиром да и једни и други излазе из истог идеолошког система, они нису у сукобу око најважнијих питања, око Косова, пандемије…

Због нових правила видео платформе Јутјуб део интервјуа Слободана Рељића поставили смо на видео платформи Одисеј.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.