Срушила цркву па завршила у болници

Нана Фата Орловић због погоршаног здравственог стања хоспитализована је на Клиници за плућне болести УКЦ-а Тузла.

Фата Орловић / Фото: Профимедиа

Нана Фата Орловић због проблема с плућима пребачена у болницу у Тузли. Она је хоспитализована у Универзитетском клиничком центру у Тузли због здравствених проблема, потврђено је за портал Клиx.ба.

Како је потврдила портпарол УКЦ-а Ерсија Ашчерић-Мујединовић за портал Радиосарајево.ба, Фата Орловић је примљена у болницу због проблема са плућима које је имала и раније.

„Нана Фата је смештена на одељење за плућне болести. Тренутно се прати стање пацијенткиње“, казала је Ашчерић-Мујединовић.

„Пацијенткиња је задржана на болничком праћењу и тренутно је у току процес дијагностике. Она је у стабилном стању“, прецизирала је Ашчерић-Мујединовић.

Ашчерић-Мујединовић је казала и то да је Фата Орловић последњих дана имала један тежак период и жели да се одмара.

„Велико је интересовање за нану Фату. Њој је сада потребан мир“, додала је портпарол УКЦ-а Ерсија Ашчерић-Мујединовић за портал Радиосарајево.ба.

Иначе, здрвствено стање нане Фате додатно је погоршано од протекле суботе, када је почело измештање цркве која је у њеном дворишту нелегално изграђена.

фата орловић
Фото: Кликс.ба

Тај чин нану је додатно емотивно уздрмао, а због хроничних обољења тога дана лекарску помоћ су јој пружили и службеници Хитне медицинске помоћи из Зворника.

Радиосарајево / Хронограф

 

 

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.