МИРОСЛАВ ЛАЗАНСКИ ЈЕ ИМАО ЋЕРКУ КОЈУ НИКАДА НИЈЕ ХТЕО ДА ПРИЗНА! Права је лепотица, а ево како она изгледа

 Мирослав Лазански и Гордана Бјелица годинама су били у жижи јавности

теодора бјелица
Фото: Printscreen

Вест да је Мирослав Лазански преминуо у 71. години изненадила је јавност и растужила његове многобројне пријатеље из света медија. Иако је последње две године провео на функцији амбасадора Србије у Русији, остаће упамћен пре свега као врстан војни аналитичар и новинар.

Радо се одазивао позивима колега, давао интервјуе и стручне коментаре у вези с облашћу коју је целог живота пратио. Ипак, у његовој биографији издваја се један занимљив податак. Наиме, од 1995. године био је стални члан жирија на избору за „Мис Србије“.

– Сви смо свесни важности и угледа који избор за најлепшу Српкињу има у свету – говорио је.

Породични живот држао је подаље од очију јавности. Није користио друштвене мреже, ретко се појављивао на јавним дешавањима, а ако бисте га и срели на улици, обично је био сам. У браку је провео више од тридесет година, а син Александар, рођен 1990, постао је резервни потпоручник Војске Србије.

Шармантан, елоквентан и маркантне појаве, привлачио је пажњу лепшег пола. Неке даме нису презале од покушаја да се, чак и јавно, изборе за његову наклоност.

У томе је најдаље отишла глумица Гордана Бјелица, публици најпознатија по улози секретарице Бебе у серији „Срећни људи“. Она је, својевремено, тужила Мирослава Лазанског и захтевала да призна очинство над њеном ћерком Теодором, рођеном 1994. године.

Иначе, реч је о Теодори Бјелици, која је кренула стопама мајке. Многи је сматрају једном од најлепших младих глумица, а публика је тренутно може видети у серији „Три мушкарца и тетка“.

Фото: Printscreen

Мирослав Лазански никада није желео да коментарише оптужбе Гордане Бјелице, „случај“ је с временом стављен „ад акта“, а коначна реч суда никада није обелодањена.

‒ Пре него што сам у зрелим годинама остала у другом стању имала сам брак у коме нисам успела да се остварим као мајка. Завршио се споразумно. После развода имала сам фаталну везу у којој сам непланирано остала у другом стању. Одлука да родим дете била је само моја јер сматрам да би свака жена која је у могућности требало да постане мајка. Никада од мушке стране нисам тражила било шта. Ко је Теодорин отац знамо она, ја и он. Имале смо један озбиљан разговор када сам јој све објаснила и више о томе не причамо – рекла је после свега Гордана Бјелица.

Hello