Шокантно: Муфтија Зукорлић отрован? Породица износи сумње (Видео)

Син Муамера Зукорлића и председник Странке правде и помирења Усаме Зукорлић на ванредној конференцији за медије је рекао да су лабораторије из иностранства навеле да Муамер Зукорлић није преминуо природном смрћу, него да је отрован тешким металима.

Зукорлић
Фото: Tanjug / OKSANA TOSKIC

Усаме Зукорлић је рекао да су узорци покојног Муамера Зукорлића тестирани у две иностране лабораторије.

„Поштована јавности, прошло је пет месеци и четири дана од смрти Муамера Зукорлића. Мене је смрт задесила у Турској где сам похађао школу… Моја породица и ја се нисмо помирили са чињеницом да је умро великан нашег времена, а да институције нису утврдиле званично узрок смрти. У хаосу који нас је задесио тог дана, мало је људи који су остали при себи. Они који су били, још тог дана су узели узорак. Требао нам је дужи период да пронађемо адекватне лабораторије где смо послали узорке. Добили смо резултате. Прва лабораторија је саопштила да постоји велика вероватноћа је тестирана особа била отрована тешким металима, а друга да смрт није наступила природно“, казао је Усаме Зукорлић.

Усаме Зукорлић је додао да ће бити покренута истрага пред највишим државним институцијама како би се утврдила истина о смрти некадашњег председника СПП-а и потпредседника Скупштине Србије.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.