Ако Русија изгуби, долази Апокалипса! – Владимир Димитријевић (ВИДЕО)

Ђенерал Недић је био у много тежој ситуацији од ове у којој је Вучић данас, али је он одбио да пошаље и симболично, макар један вод српске војске, који би се борио против Руса – подсећа проф. Владимир Димитријевић.

владимир димитријевић
Др Владимир Димитријевић

– Наравно, Вучић није ни принети Недићу, хероју из Првог светског рата. Александар Вучић је бедна кукавица и човек без икаквих моралних вертикала, спреман да пузи пред моћнима, а да шиканира свој народ. Он ће наставити са издајом, истакао је Владимир Димитријевић, који је био гост емисије „Политикон“ на Јутјуб каналу Хелмкаст, аутора и водитеља Данила Тврдишића.

– Ја бих указао на симболички потенцијал Вучићевог јудејског чина. Он је Русију издао на Благовести, велики православни празник, дан када је Мајка Божја добила обавештење од Бога да ће родити Сина Божјег. Оно што Русе и нас спаја и што нас је вековима спајало, то је православна вера. Никада нисам волео лажи Александра Вучића, нити сам у њему видео српског патриоту. У свему што сам писао увек сам јасно говорио да ће Вучић издати, као што је већ издао. Зато не знам чему се људи чуде, рекао је Димитријевић.

– Када Русија буде жестоко ударила по Србији, као земљи која јој више није пријатељ, онда ћемо видети каква је цена Вучићеве издаје.

Он је хапсио Мишковића да би „покрио“ Бриселски споразум. Сада држава од наших пара ослобођеном Мишковићу треба да исплати 30 милиона евра. То је Вучић – човек без стида, без срама, без скрупула – закључује саговорник Хелмкаста.

– Србија која је била спремна да брани свој суверенитет 1914. овакве ствари, као што се ради данас, никада не би радила.

владимир димитријевић
Фото; Printscreen

Са Александром Вучићем и његовом влашћу нема никаквог чувања достојанства. То је систем потпуне моралне трулежи – тврди Димитријевић.

У вези са ратом у Украјини и предстојећим догађајима о којима многи данас говоре, он каже да се од самог почетка свог публицистичког рада бавио апокалиптичним темама, да је још 1995. у часопису Образ, који је уређивао покојни Небојша Крстић, објавио текст под насловом „Уочи рата за Русију“ написао да ће се догодити један велики рат тог типа, али не на основу своје памети, него на основу онога што су говорили руски старци. Владика Теофан Бистров (Теофан Нови Полтавски) који је умро 1943. године, усред Другог светског рата, а живео је у Француској као емигрант, рекао је: „Ово јесте тежак рат, али то није ништа према ономе што ће се десити кад цео свет устане против Русије јер ће Русија сачувати православље“.

Сваки би човек волео да не доживи то време. Иако сам се бавио апокалиптичним темама, ја сам се ипак надао да ће ме ово мимоићи, али очигледно је да нам је суђено да живимо  у једном преломном тренутку од кога зависи будућност човечанства. Све је то почело још бомбардовањем Србије 1999. године. Томе је претходио рат за југословенско наслеђе, када је од сатанистичких езотеричара дата јасна симболика. 1999. има обрнуте три шестице и то је била година када су они кренули у један зверски поход, а Србија је, у ствари, била мини – Русија на којој је требало приказати како би тај рат против Русије требало да изгледа.

Уколико Русија сада победи – онда ће довођење Антихриста на власт и крај човечанства бити одложен, али само под условом да се ми окренемо посту, покајању, Светом причешћу. Тада ће Русија зауставити продор архетипског зла и историја ће се продужити, да би се људима дала могућност да се спасавају. Ако тога не буде, ако су људи толико ушли у себичност, материјализам и огромне грехе, онда ће наићи нови Потоп који ће начинити Ново Небо и Нову Земљу где правда обитава после Другог Христовог доласка.

Који је био смисао Брејвиковог убиства 100 људи у Норвешкој и потоњег суђења које је било затворено за јавност, зашто више нема Шарли Ебдоа ни арапских терориста, који је циљ глобалистичке олош-елите, тих 0,666% сатаниста који управљају светским финансијама, и зашто је америчка влада баш сада објавила своје фајлове о наводним сусретима са ванземаљцима, као и одговоре на многа друга егзистенцијална питања – погледајте у овом изузетно занимљивом видеу:

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.