Митрополит Неофит: Планирају да уклоне СЕДАМ МИЛИЈАРДИ људи – Ево шта треба имати на уму

На духовној вечери одржаној 11. маја Митрополит морфски Неофит одговарао је на питања верника и упозорио на виђења светих људи, који живе у разним земљама, о догађајима који предстоје.

почетак великих дешавања
Митрополит морфски Неофит

– Њихов циљ, циљ новог светског поретка, јесте да се смањи број људи, да се популација смањи за тачно одређени број становника планете. Лимит који су поставли је 500 милиона људи! – каже митрополит.

„Сада нас има седам и по милијарди. Значи, они сада желе да убију седам милијарди људи, на различите начине, различитим епидемијама, путем наркотика, доношењем закона којима ће озаконити бракове оних који не рађају децу…

Дакле, ратовима, нуклеарним оружјем. Видите ли сада шта се дешава у Украјини? Могао је тај рат да се заустави за 10 дана“, истиче он.

– Шаљи, шаљи новац, шаљи оружје Украјини, да би успоставили један нови „Вијетнам“ који ће нас одвести у светски рат! Ко свиме тиме управља?! – пита митрополит Неофит и одговара:

– Тих 5 до 10 људи, не више од тога, који воде нови светски поредак!

Митрополит Неофит посебно упозорава старије људе који, како каже, не желе да поверују и позива их да се пробуде, а све нас заједно позива да се припремамо и говоримо: „Христе мој, дај ми стрпљење и веру светих!“.

Погледајте видео:

 

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.