МОНСТРУМ СИЛОВАО ПСА И БАЦИО ГА НА УЛИЦУ Ужас у Неготину, комшија не сме да сведочи – плаши се за децу! (ВИДЕО)

Код Неготина је силован пас. Двојица ветеринара су потврдила да је пас силован више пута, па је потом бачен на улицу. О овој теми су говорили Звездана Радојичић из Удружења за заштиту животиња „Алиса“ која је несрећног пса нашла и одвела код ветеринара и др Александар Милошевић, уролог и сексолог.

пас
Фото: Pixabay

„Десило се стицајем околности у јутарњим часовима да ме је једна жена позвала телефоном и рекла да повређени пас лежи на трави и питала да ли могу да дођем да га „покупим“. Дошла сам, „покупила“ пса и одвела код једног ветеринара који је рекао да му је повређен анус и да има чак и неку цисту. У тим тренуцима звао ме је човек, комшија тог починиоца, психијатријског случаја и рекао да не сме да сведочи да је пас био силован. Питала сам у чему је проблем и зашто не сме да сведочи? Рекао ми је да има малу децу, а да починилац није нормалан. После тога отишли смо у Зајечар код још једног ветеринара који је потврдио исто“, казала је Звездана Радојичић.

Како је додала, страшне ствари овог типа су се дешавале и раније.

„Ово није први случај. Пре десет година смо имали случај кујице из Ваљева која је силована. Једва смо успели да је спасемо, што психички, што физички, што са ранама. После три месеца удомљена је у Америци и живела је дуго. Све је добро испало, пошто није хтела мушкарца власника поред себе, него жену. Исти је проблем и са овим псом, ако му приђе неки мушкарац он се склања у ћошак бокса, али ако му приђе женска особа онда нема проблема, чак се и радује. Пас из Неготина је тренутно код нас, радимо му тестове и биће удомљен у Енглеској код једне предивне породице која је решила да га усвоји и да му пружи бољи живот. Пас је добио симболично име Срећко. Срећко ће се до одласка у Енглеску потпуно опоравити психички“, испричала је Радојичићева.

Она је открила и шта се дешава у правном смислу.

„Покренућемо кривичну пријаву. Казне мора да буде без обзира што је починилац психијатријски случај. Он ће бити на психијатријском одељењу, вратиће се кући, а то није решење. Казне за таква дела су у нормалном свету од пет до десет година. Код нас још нико није кажњен. Видећемо шта ће се десити. Што више овакве приче буду испливавале у јавност мање ће их бити“, рекла је чланица удружења за заштиту животиња „Алиса“ у емисији „Ми данас“ на К1 телевизији.

Гостујући на К1 телевизији, уролог и сексолог др Александар Милошевић је искористио шокантан случај зоофилије да пропагира увођење сексуалног образовања за децу од најранијег узраста. Он је најпре истакао да морамо да се бавимо сексуалношћу и едукацијом.

„Зоофилија је нешто што постоји. Сексуална енергија је нешто што постоји. Она је огромна енергија и ако је усмерена погрешно, ако није васпитно рађена како треба у младости, онда може да оде у сваком правцу. Ово је чин поремећене особе. Американци су доказали да је већина серијских убица сексуално извитоперена и то су људи који нису остварили свој сексуални живот. Суштина у свему томе је едукација. Сви треба да се едукују. Ми тренутно немамо чак ни на Медицинском факултету катедру која се бави сексуалном дисфункцијом. Особа која је силовала пса треба да буде у установи, али с друге стране треба да се схвати да је сексуалност наша најјача енергија, јер та енергија ствара живот. Морамо да посветимо пажњу сексуалности. Не можемо само да се бавимо политиком, економијом или новцем. Сексуалност је једна врло битна ствар у нашем животу. Професорка Светлана Вујовић води новоотворено одељење за сексуалност“, испричао је др Милошевић у емисији „Ми данас“ на К1 телевизији.

Како каже доктор некоме није било у интересу да се људи едукују о сексуалности.

„Тужно је што смо пре десетак година основали секцију сексолошку која је била при Српском лекарском друштву и због свађе неких људи из врха око свега тога то се угасило. Морате да имате школу која ће почети од најранијих дана еудкацију како бисмо као учесници заједнице препознали девијантан однос према сексуалности“, казао је др Милошевић.

Милошевић каже да идеално друштво не постоји.

пас
Фото: K1 Youtube prinscreen

„Друштвене мреже су катастрофа јер су доступне деци од осам година. Зоофилија је потреба за сексуалним контактом са животињом. Наша личност се гради из нечега што наследимо и из нечега што научимо. Ако друштво буде васпитано тако да учи децу да иду својим неким нормалним путем тога ће бити много мање. Ми не можемо да направимо идеално друштво то је јасно, али ће тога бити много мање. Учитељице би требало научити да је деци потребно сексуално васпитање да би одрасла у здраве личности“, испричао је др Милошевић у емисији „Ми данас“ на К1 телевизији.

У Кингслијевим извештајима пише да је четири одсто жена и осам одсто мушкараца бар једном имало сексуални однос са неком животињом.

К1

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.