ОВО ЈЕ ОЛГА КОЈА ЈЕ УБИЈЕНА ЗАЈЕДНО СА СИНОМ (9) Дошла из Русије у Панчево због бољег живота, желела да добије лиценцу за рад на педијатрији (ФОТО)

Олгу Г. (50) и њеног сина (9) је синоћ у Панчеву убио супруг Ашот (51), а затим је извршио самоубиство. Олга је била педијатар, неонатолог, а у Панчеву су недавно купили стан, како би започели нови живот.

руска породица
Фото: Инстаграм

Злочин се одиграо синоћ око поноћи у панчевачком насељу Котеж, када је, како се сумња, отац Ашот Г. (51) убио супругу Олгу (50), сина (9), па себе. Олга је у Русији радила као педијатар, а Ашот као хируг. Како причају познаници, мушкарац је у Русији имао и такси фирму.

Олга желела да се запосли у Србији
– Није имала лиценцу за рад у Србији, хтела да се запосли овде. Недавно се распитивала како да набави лиценцу. Желели су да започну нови живот – прича једна комшиница.

Такође, како причају комшије ове руске породице, Олгин старији син из првог брака је пре само неколико дана депортован из Србије.

– Депортован је пре пар дана, јер је морао да иде у рат – наводи један комшија, али ове информације нису проверене.

Како причају мештани, породица је пре годину дана дошла у Србију, а стан у којем се догодио злочин су купили пре два месеца.

У стану су живели Олга, Ашот, као и мали син (9). Како сазнајемо, Олга поред старијег сина има и ћерку, који нису у Србији.

Они су из Русије дошли због новог почетка и бољег живота, бежећи од ситуације која се дешава у њиховој земљи.