Милионер тражи асистента да са њим путује светом за плату од 35 хиљада евра: Плус може да вози и његове супераутомобиле

Иако звучи превише добро да би било истинито није у питању превара

милионер
Фото: Printscreen/YouTube/Instagram/Matthew Lepre

Да ли сте размишљали о свом послу из снова? Можда да путујете светом, живите на високој нози и још за то добијате десетине хиљада евра. Онда је ово прилика за вас!

Метју Лепре, онлајн предузетник из Аустралије, оснивач Ecom Warrior Academy, тражи асистента који ће са њим путовати и помагати му у послу, а за то нуди плату од 35 хиљада евра.

Овај 31-годишњак проводи своје време са џет сетом широм света, а сада бисте могли да му се придружите и ви.

Ако је постојао било какав знак да размишљате о напуштању свакодневног посла, онда је то то.

Лепреова Ecom Warrior Academy помаже „обичним људима да побегну од система образовања и запошљавања, тако што их учи како да покрену сопствену профитабилну продавницу за е-трговину“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre)

Његов посао га је довео до тога да путује „нон-стоп“ у преко 30 земаља у последњих пет година, састаје се са „кључним клијентима“ и „помаже им да развију свој посао“. И као резултат тога што је увећао свој посао уз помоћ вештачке интелигенције, он сада тражи „праву особу“ која ће му помоћи на путовањима.

„Сада тражим да регрутујем још једног вредног запосленог да ми помогне у мом послу. Тражим праву особу која ће ми помоћи на путовањима и на пословима администратора,“ каже он за LADbible.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre)

Не плашите се ако немате претходно искуство као лични асистент, јер је Лепре отворио апликацију за свакога са важећим пасошем, који воли путовања, педантан је у свом послу и може прекинути везе са свакодневним животом, ускочити у авион и отићи.

И не само да ћете имати прилику да путујете светом уз све трошкове плаћене, него, ако успете да добијете посао, добићете и плату од 30.500 фунти (око 35.000 евра) поврх тога, као и здравствене бенефиције.

Најзад, ако вам то није довољно, према Лепреовом Инстаграм сторију, ви ћете „моћи још и да возите његове супер аутомобиле“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre)

Мислите ли да и даље звучи превише добро да би било истинито? Па, Лепре је већ радио нешто слично раније.

Још 2019. је објавио отворени позив да тражи личног асистента који ће добити плату од 28.000 фунти годишње.

За ову позицију се пријавило око 70.000 људи, а бивши студент моде је на крају добио посао.

Исте године је такође позвао и фотографа да путује са њим како би снимио слике за његов Инстаграм, нудећи плату од 28.000 фунти.

Сада на његовом Инстаграм профилу можете наћи упутство како да се пријавите.

Хронограф / 24 седам