Мислили да пас напада девојчицу, он јој СПАСАВАО ЖИВОТ

Пас је одједном почео да скаче, прилази и одмиче се од Моли, да показује зубе и режи. Моли је била збуњена јер никада до тада није видела свог Хауса да према њој показује било какву агресију… – рекли су родитељи девојчице.

 спасавао живот
Девојчица Моли са својим херојем, Немачким овчаром Хаусом/Фото: printscreen

Он је немачки овчар који има 2 године и 35 килограма чисте љубави и оданости, нарочито када је реч о његовој малој власници, седмогодишњој Моли Ди Лука. То је показао пре неколико дана када је спасио Моли живот, због чега је замало изгубио сопствени живот!

Његови власници кажу да је Хаус савршен љубимац.

У среду поподне Моли је била у задњем дворишту са својом баком и Хаусом. Пас је одједном почео да скаче, прилази и одмиче се од Моли, да показује зубе и режи. Моли је била збуњена јер никада до тада није видела свог Хауса да према њој показује било какву агресију… – рекли су родитељи девојчице.

Да пас није имао никакву намеру да нападне девојчицу, него да ју је само штитио, показала је крв која је почела да се појављује на његовој нози…

Следеће што смо приметили је да је Хаус почео да цвили и шепа… Ставили смо га у ауто и одвезли до ветеринара. Тамо је констатовано да Хаус има 3 уједа змије на нози…

Његово стање је до јуче било неизвесно. Бивало му је боље, па се погоршавало… Змија је испустила јак отров, па је ветеринарима требало доста времена да поврате Хауса. Ипак, он је данас пуштен на кућно лечење и временом ће се и потпуно опоравити.

Касније смо склопили целу причу и знамо шта се догодило у дворишту. Хаус је стао између змије и наше Моли, галамио је да отера змију, трпео је уједе, али се није одмицао већ је стајао укопано како би заштитио наше дете… – кажу потресени родитељи девојчице.

A.П, Б92