ЈЕЛИСАВЕТА КАРАЂОРЂЕВИЋ ПРОДАЛА ДЕДОВИНУ ВИЛУ ЦРНОГОРКА ЕНГЛЕЗИМА – Цена ситница!

0

Принцеза Јелисавета Карађорђевић продала је вилу „Црногорка“ у Ужичкој на Дедињу за, наводно, 4милиона евра, пише портал Еспресо.рс!

јелисавета карађорђевић
Кнегиња Јелисавета испред виле „Црногорка“/Фото: Youtube printscreen

 

Борила се да врати имовину да би је продала, констатује се у тексту.

Принцеза Јелисавета Карађорђевић продала је вилу „Црногорка“ у Ужичкој на Дедињу за наводно 4 милиона евра, преноси портал Еспресо.рс!

Нови власник, према подацима катастра, јесте „Princes park doo.“ из Земуна.

Правни заступник ове фирме Слободан Петровић, бивши директор „Имлека“, каже да је купац виле и плаца заправо један енглески инвестициони фонд.

Он открива да ће „Црногорка“ бити срушена, а да ће на откупљеном земљишту бити изграђено више мањих вила.

“Цена виле и укупно 1,4 хектара земљишта била је много виша, а купац је енглески инвестициони фонд”, потврдио је Петровић.

Кад су новинари портала покушали да добију коментар директно од принцезе Јелисавете, на њен број јавио им се њен интимус, господин Бабић, који им је врло нељубазно поручио:

„То није ваша ствар. То је наша породична одлука и она се вас не тиче“, било је све што им је рекао господин Бабић пре него што је спустио слушалицу.

Принцеза Јелисавета до објављивања овог текста није одговарала на позиве и поруке упућене од стране редакције Еспреса.рс.

Адвокат принцезе Јелисавете Душанка Суботић Хомен за један београдски медиј рекла је „да је Карађорђевићева на путу, као и да је њена жеља да се разлози продаје не откривају“.

Подсетимо, вилу у Ужичкој 1, у зони резиденцијалних објеката на Дедињу, принцеза Јелисавета и њен рођени брат Александар добили су у процесу реституције крајем 2013, а до почетка јула 2014. у њој је била Амбасада Црне Горе. Колико је коштала остаје тајна, али је у огласу агенције наведена почетна цена од 3.990.000 евра.

Принцеза Јелисавета која је управљала вилом од њеног повратка у руке Карађорђевића често ју је изнајмљивала за разне манифестације и журке приватним лицима.

јелисавета карађорђевић
Кнегиња Јелисавета Карађорђевић/Фото: Youtube prinscreen

Како Еспресо.рс сазнаје, престолонаследник Александар Карађорђевић није био укључен у продају виле и сам је изненађен оваквим поступком принцезе Јелисавете.

Еспресо.рс

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.