Професор Зоран Буљугић – Србија обећана МИГРАНТИМА!

0

Професор Зоран Буљугић поводом смрти петнаестогодишње девојчице предозирањем наводи да школе нису криве, него да родитељи морају да прате децу и виде с киме се њихова деца друже. Такође каже да је школски полицајац надлежан за оно што се дешава у школи а не око школе. Проблем настаје ван школе, поготово на ноћним журкама.

зоран буљугић
Зоран Буљугић

Такође каже да је на Светском тржишту које изучава економија, кад је у питању остварени профит, на првом месту дрога и да се ту обрће велики новац. Данас су дроге много јефтиније него раније и сходно томе много приступачније.

Зоран Буљугић, осврћући се на мигрантску кризу, прво наводи да смо ми колонизовани од стране Америке и Брисела, да су влада и скупштина ништа друго до извршиоци наредаба које долазе споља. Иако је Србија кандидат за ЕУ, Буљугић тврди да вероватно никад нећемо ни ући у ЕУ и да на нас гледају као потенцијалну територију за пријем миграната, поготово јер се очекује још један налет миграната који ће кренути из Турске.

зоран буљугић
Зоран Буљугић

Буљугић каже да је профил миграната такав да ће тешко остати на селима, јер они желе да живе по градовима што је додатни проблем за Србију ако их примимо. Немачка и делови Западне европе играју на карту да задрже мигранте интелектуалце, а да на Балкан пошаљу људе сумњивог морала.

Професор Зоран Буљугић наводи да је циљ глобализма још давно зацртан кроз масонерију, тежња ка томе да се укину расе, нације, традиције и религије да настане нека сива зона са једном религијом, код нас то почиње кроз екуменизам а крајњи циљ је религија Новог доба и једна Светска влада. Тако да ни једна земља на овој планети није заштићена од тог пројекта.

На питање око Сулејман Угљанина и његове изјаве да се Рашка област илити Санџак, како га називају муслимани, мора ослободити од Србије, Професор Буљугић каже да га не чуди та изјава у окупираној Србији јер иако Угљаним самом том изјавом крши Устав неће бити ухапшен од стране марионетске владе Србије.

зоран буљугић
Водитељ Миодраг Станковић

Професор Зоран Буљугић се осврће и на питање пројекта велике Албаније, који је био Аустро-Угарски пројекат који је пропао после Првог светског рата, али да данас исти тај пројекат покушава да оживи Немачка.

Целу емисију и шта је све још рекао Зоран Буљугић можете видети у видеу ХелмКаст продукције.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.