ЖУРИО ДА ВИДИ ЋЕРКИЦУ, УБИО ГА ПИЈАНИ ВОЗАЧ! Бојан (36) погинуо у стравичној несрећи на ауто-путу Београд-Шид! ДЕВОЈЧИЦА НЕ ЗНА ДА ЈЕ ОСТАЛА БЕЗ ОЦА

Бојан Вујовић (36), који је настрадао у петак око 15 сати, када је на њега на аутобуском стајалишту на ауто-путу Београд-Шид код Земуна налетео аутомобил „шкода октавија“ којом је управљао И. В. (34), требало је тог кобног поподнева да од бивше супруге узме малолетну ћерку (9) како би заједно провели викенд.

бојан вујовић
Бојан Вујовић/Фото: Фејсбук

Возач И. В, који је у несрећи такође повређен, изјавио је на саслушању да је изгубио контролу над возилом јер му је пукла гума, а саобраћајна полиција је утврдила да је у крви имао више од једног промила алкохола.

Кум у шоку

Пријатеље и колеге несрећног Вујовића шокирала је вест о његовој погибији.

– Био је радник у курирској служби „Сити експрес“, а несрећа се десила кад је завршио смену. Ретко је користио аутобус и ни сам не знам шта му је било тог дана и зашто није сачекао неког од колега да га превезу кући. Видели смо се сат времена пре тога, рекао ми је да треба да иде код физиотерапеута, имао је проблем с леђима. После је требало да се види с ћерком – прича за Курир Љубиша Мишчевић, кум настрадалог Вујовића.

Он додаје да је Вујовић живео као подстанар у Земуну.

бојан вујовић
Место несреће/Фото: Соња Спасић

Био разведен

– Био је ожењен, али се недавно развео. У том браку је добио девојчицу, која је била сав његов свет. Она живи с мајком, али је сваког другог викенда долазила код њега. А то кад она долази, за њега је било равно празнику јер ју је много волео. Њој још нико није рекао да јој је тата настрадао – прича кум и додаје да ће детету тужна вест највероватније бити саопштена уз савет психолога.

Наш саговорник каже да Вујовића познаје више од 15 година, чак га је он и венчао са супругом од које се споразумно развео.

– Имао је тежак живот. Родом је из Алексинца, запослио се пре годину и по у „Сити експресу“, а радио је шта је стигао. Није бирао посао. Био је добар човек, друг и пријатељ. Никад му ништа тешко није пало – прича потресени Мишчевић.

Он објашњава да ће Вујовић бити сахрањен у уторак у родном Алексинцу.

бојан вујовић
Становао у Београду/Фото: Фејсбук

Возачу прети 12 година робије

Увиђају је, поред саобраћајне полиције, присуствовао и заменик вишег јавног тужиоца.

– Анализом крви утврђено је да је возач аутомобила имао више од једног промила алкохола у крви, због чега је о догађају обавештен виши тужилац. Несрећа коју је изазвао возач под дејством алкохола третира се као дело с умишљајем, за шта је запрећена казна до 12 година затвора – рекао је извор Курира упознат са случајем.

Јелена Рафаиловић, Курир