ДАН ПОСЛЕ ТРАГЕДИЈЕ У БиХ: Мајка убијене деце завршила на психијатрији, у кући пронађена бомба

Леила Совић, мајка троје деце коју је у четвртак у месту Мали Луг убио њен супруг Адмир, после чега је извршио самоубиство, после стравичне трагедије хоспитализована је у Кантоналној болници др Ирфан Љубијанкић у Бихаћу.

троје деце
Фото: кликс.ба

Леила Совић, мајка троје деце коју је у четвртак у месту Мали Луг убио њен супруг Адмир, после чега је извршио самоубиство, после стравичне трагедије хоспитализована је у Кантоналној болници др Ирфан Љубијанкић у Бихаћу.

Према сазнањима босанскохерцеговачких медија, она је довезена увече у болницу у стању великог шока, дубоке боли, неверице. Лекари су једва успели да остваре контакт с њом.

„Преноћила је на Оделењу психијатрије, где је због стања у којем се налази добила терапију. Данас је по њу дошла родбина и одвела је кући. Због свега што се десило, њеног стања, мора стално бити под надзором родбине или лекара како се њена здравствена ситуација не би закомпликовала“, казали су из Кантоналне болнице.

Тела свирепо убијене деце, као и њиховог оца Адмира превезена су у КБ др Ирфан Љубијанкић ради обдукције.

Место злочина још осигурава бихаћка полиција. Неслужбено, чекају да дође неко од чланова породице да преузме одређене личне ствари.

Влада Унско-санског кантона прогласила је дан жалости на подручју Кантона на дан сахране троје малолетне дјеце.

У кући током увиђаја пронађена бомба

Приликом вршења увиђајних радњи у кући у којој је почињено убиство троје деце у бихаћком насељу Мали Луг, пронађена је и експлозивна направа – бомба, потврђено је из Тужилаштва УСК.

Из Тужилаштва су навели да су синоћ око 17:00 часова примили дојаву о пронађеним телима троје деце и мушкарца у месту Мали Луг, после чега је на лице места изашла дежурни тужилац, као и припадници Министарства унутрашњих послова УСК.

Увиђај је започео око 20 сати, међутим због непредвиђених околности, у једном тренутку је био прекинут.

„Дежурни тужилац је на лицу места, приликом вршења увиђаја, уочила експлозивну направу – бомбу, због чега је одмах позван вештак балистичке струке који је бомбу деактивирао“, истакли су из Тужилаштва УСК.

Увиђај је окончан око 23:00 сата.

Сртавичан злочин у БиХ: Ово је 37-годишњак који је заклао своје троје деце, а потом извршио самоубиство

Како сазнају босанскохерцеговачки медији, 37-годишњи Адмир Совић убио је троје малолетне деце, а потом починио самоубиство.

троје деце
Фото: Фејсбук

Бихаћ – Незапамћена трагедија догодила се синоћ у Бихаћу када је 37-годишњи Адмир Совић убио троје своје деце, а потом извршио самоубиство…

У МУП Унско-санског кантона Новостима је потврђено да је полиција око 17 часова добила дојаву да је мушкарац у насељу Мали Луг убио своју децу.

– Доласком на лице места полицијски службеници су у кући затекли четири тела, међу којима троје деце. Прве информације указују да се ради о убиству троје деце, а Совић је извршио самоубиство. Увиђај је у току и више информација биће познато по његовом завршетку – наводе у МУП УСК.

Незванично сазнајемо да је полицији све дојавио ујак убијене деце, иначе припадник МУП-а, који је ушао у кућу и затекао стравичан призор.

Према непотврђеним информацијама отац је децу заклао, да би се потом обесио. Наводни мотив овог монструозног злочина је то што је 37-годишњака пре 20-так дана оставила супруга. Он је супрузи наводно и претио да ће убити децу уколико га остави, али те претње нико није схватао озбиљно.

Најмлађе дете је имало две године, затим пет, а најстарије је ишло у трећи разред основне школе.

троје деце
Фото: Фејсбук

Комшије тврде да се Совић бавио поправком пољопривредних машина те да је са супругом и децом изнајмљивао стан. Истакли су да га нису познавали, као ни његову супругу, јер се недавно доселио у њихов комшилук.

Независне.ком / Новости