Упркос бурној реакцији јавности, МАНИЈАК из трамваја ипак НЕ ИДЕ У ЗАТВОР

Михаило Исаиловић (37), који је ухапшен због сумње да је 23. октобра у трамвају полно узнемиравао петнаестогодишњу девојчицу, неће бити осуђен на затвор, него ће бити упућен у установу на лечење.

михаило исаиловић
Фото: Facebook

Према речима нашег саговорника, стручњаци који су га вештачили у притвору утврдили су да је он неурачунљив и да није свестан својих поступака.

Надлежном суду предложено да се Михаилу Исаиловићу (37), осумњиченом да је крајем октобра напаствовао петнаестогодишњу девојчицу, изрекне мера безбедности психијатријског лечења у специјализованој установи.

– Предложена је мера безбедности психијатријског лечења у установи у трајању од три године, као и мера забране приласка. Лекари су психијатријским вештачењем утврдили да је неурачунљив – потврдио је добро обавештени извор.

Према његовим речима, у међувремену је у Прво основно тужилаштво стигла још једна кривична пријава против Исаиловића због истог кривичног дела. Како сазнајемо, с обзиром на то да је утврђено да није урачунљив, исти захтев биће поднет и за други случај напаствовања.

Пошто је од хапшења осумњиченог 25. октобра полиција поднела две кривичне пријаве због узнемиравања једне малолетне и једне пунолетне особе, он је саслушан и на те околности, а саслушани су и сведоци. Како нам је речено у тужилаштву, они ће суду предати још један предлог за изрицање мере, који ће бити здружен првом.

Како је раније објављено, девојчица коју је манијак напао у трамвају на саслушању је потврдила да ју је Исаиловић узнемиравао наочиглед људи које је молила за помоћ, али који нису реаговали.

Она је до детаља описала како је ушао у трамвај за њом, додиривао је, а онда побегао када је запретила да ће да позове полицију. Када је излазио из трамваја, наводно је добацивао путницима да треба да их буде срамота што не реагују и не помогну девојчици коју напада. Он је ухапшен 25. октобра и од тада је у притвору.

михаило исаиловић

Новости / Курир

2 Коментари

  1. Ako ste videli njegov profil na Fejsu gde kaže da je član SNS i da se „divi predsedniku“ i „stoji mu na raspolaganju“, potpuno je jasno da se ovako završilo. Koje to tužilaštvo i sud u Srbiji smeju da osude ovakvog „poštovaoca lika i dela AV“? Srbijo bolje ti je da nestaneš.

  2. Баш ме интересује да ли би све то поновио да га двојица, тројица рмпалија издеветају као вола у купусу, ишчаше му вилицу и избију неколико зуба, сломе руку (једну) у лакту, неколико ребара, напрсну базу лобање?
    Шта ви мислите?
    Излечен човек од напаствовања килинки у року од – одмах!

Comments are closed.