„ДАН ДЕ“: Од сутра нема повлачења, идемо до краја! – Бошко Обрадовић (ВИДЕО)

Лидер покрета Двери и председавајући Савеза за Србију Бошко Обрадовић рекао је да ће после 13. априла, ако се власт оглуши о захтеве народа, кренути општа грађанска непослушност. Он је у емисији „Скенирање“ у продукцији ХелмKаста позвао све који су „против овакве власти“ да сутра дођу у Београд.

бошко обрадовић
Када је страни интерес у питању, демократија може да се гази и Вучићу је све дозвољено: Бошко Обрадовић

„Четири месеца смо мирно протестовали и шетали и власт није хтела да разговара. Зато сутра имамо велике демонстрације у Београду. Ако не испуни захтеве после сутрашњег митинга имамо посебан план. Не могу да откријем баш све да то власт не би злоупотребила“, рекао је Обрадовић.

Он је казао да превозници по Србији отказују превоз за Београд.

бошко обрадовић
Отворено о свему: Бошко Обрадовић и аутор и водитељ емисије Оливера Миливојчевић

„Нама су прихватили, Градском одбору у Чачку, и онда нам отказали, покварио се напрасно мотор. И послали допис. То је случај и са другима. БИА и инспекције упадају и прете приватним превозницима и људи не могу и не смеју да раде свој посао“, навео је лидер Двери.

бошко обрадовић
Гостовање лидера „Двери“ Бошка Обрадовића у емисији „Скенирање“ ХелмКаста непосредно пред најављени велики грађански протест у Београду, 13. априла.

Он је казао да је невероватно чиме се све власт служи, али и додао да то неће спречити незадовољне грађане да стигну до престонице.

„Што нас више буде, пре ће пасти Вучић. Сви који више ово не могу да трпе сутра треба да буду у Београду. Ако има воље, за сваког ће се наћи место. Овај протест сутра је одбрана државе, слободе и демократије“, поручио је Обрадовић.

Говорећи о најављеном штрајку глађу министра Александра Вулина, посланика СНС Александра Мартиновића и заменика градоначелника Горана Весића, Обрадовић је казао да је то „нечувено“.

бошко обрадовић
Ми имамо четири основна захтева Бошко Обрадовић

„То су њихове провокације. Замислите штрајкују у парламенту и Скупштини града, баш на та два места између којих ће бити велики народни протест. Па то се граничи са лудилом“, рекао је Обрадовић.

Аутори и водитељ емисије је Оливера Миливојчевић. Погледајте емисију: