ДЕВОЈКУ (19) ИЗ МИРИЈЕВА ТЕРАЛИ ДА ОРГИЈА СА ТРОЈИЦОМ ДНЕВНО: Београдска породица из пакла присвојила је јер није имала родитеље, па на њој зарађивала милионе! Држали је у кући опасаној као ТВРЂАВА

Породица Николић из Миријева подводила девојку (19) у просторијама куће које су специјално опремљене за те прилике – пригушена светла, мермер, црвене завесе, француски кревет и десетине боца алкохола

породица николић из миријева
Фото: МУП.рс

Београђани Јасмина Николић (44), њен супруг Горан (50), ћерка Кристина (24), син Мирољуб (19), као и њихов возач Демири Бајрам (46) ухапшени су због сумње да су се бавили трговином људима и приморавали девојку (19) да се проституише с тројицом мушкараца дневно.

породица николић из миријева
Фото: МУП.рс

Како Курир сазнаје, ухапшена породица је несрећну тинејџерку приморавала на проституцију пуних седам месеци, а сав новац који су њени клијенти плаћали узимали су и делили међусобно.

– Јасмина је била мозак операције и убедила је девојку да је њихова рођака искористивши њено лоше материјално стање и животне прилике. Када је девојка прешла код ње у кућу, она је смислила паклени план, њене слике објавила на интернету и нудила секс за новац – рекао је Куриров добро обавештен извор.

Према његовим речима, просторије у којима је девојка сексуално задовољавала муштерије биле су адекватно опремљене за ту прилику.

Фото: МУП. рс

– Под ногама су се пресијавале мермерне плочице са знаком познатог модног бренда, дневна соба је била пуна алкохолног пића, а у спаваћој соби, која је највише коришћена, владала је права секс-атмосфера: пригушена расвета, розе завесе на прозору, а на великом француском кревету плишани срце и меда. Један зид у кући Николићи су посветили иконама својих светаца заштитника – наводи извор.

Како додаје, Јасмина би потом с клијентима уговарала састанке за секс, а тинејџерка је чак имала и по три клијената дневно.

– Злостављаној девојци су претили, па из страха није смела да пријави своје макрое – каже наш саговорник.

Фото: МУП .рс

Друга акција: И рођаци подводили децу

У другој акцији лисице на руке стављене су и Јасминином деверу Зорану Николићу (42), Марини Радосављевић (38) и Андријани Стојановић (22), који су се такође бавили трговином људима.

Фото: МУП.рс

– Зоран је 2015, заједно са Радосављевићевом и Стојановићевом, врбовао тада малолетну девојку да се бави проституцијом. Она је такође била у тешкој материјалној ситуацији, па су ухапшени то искористили. Сваки дан су је приморавали да се бави проституцијом, а муштерије је налазила на Плавом мосту. На исти начин су током 2018. врбовали и 29-годишњу девојку – објашњава извор Курира.

Б.Травица, Курир

Фото: МУП

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.