Милан (27) је знао да ће умрети, а својом последњом жељом натерао је целу Србију да заплаче од поноса

0

Милан је изгубио битку са животом, али је оставио завештање да око 9.000 евра буде донирано некоме ко болује од тешке болести.

милан милошевић
Фото: Приватна архива / Југмедиа

Мали Сергеј из Врања који се бори са тумором на мозгу и срцу, као и једногодишња Маја Цветковић из Кметовца код Гњилана, која има годину дана и болује од спиналне атрофије мишића, добили су шансу да се лече захваљујући завештању Лесковчанина Милана Милошевића који је пре десетак дана умро од последица тумора, а чија је болест ујединила све хумане људе који су прикупљали новац за његово лечење.

милан милошевић
Милан Милошевић / Фото: Приватна архива

Милан је изгубио битку са животом, али је оставио завештање да око 9.000 евра, колико је остало у прикупљеној акцији, буде донирано некоме ко болује од тешке болести, а коме је помоћ потребна ради лечење у иностранству, пише Југмедиа.

Бојан Станимировић, познати Боки Амадеус, а на друштвеним мрежама као Боки Татко, по последњој жељи Милана Милошевића однео је породицама ових малишана новац који је остао од његовог лечења.

– Дали смо паре што нам покојни Милан оставио у аманет да све паре што остану, проследим другој деци. Сергеј иначе не прича – прокоментарисао је кратко испод постављеног видео клипа на Јутјубу овај музичар.

Малој Маји је донирано 5, а Сергеју 4 хиљаде евра.

ВИДЕО: Овако је изгледао тренутак у коме је музичар Амадеус бенда дао 4.000 евра Милану који се тада борио за живот

Телеграф / Југмедиа

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.