Студент криминалистике разбио вилицу бившој девојци: Док ју је шамарао, сви у кафићу су само ћутали, а онда се латио чаше и погодио је у лице

1

Како је испричала жртва, бивши младић ју је најпре шамарао пред гостима и конобаром којег познаје, а да нико није ни „прстом мрднуо“.

бивши младић
Фото: Илустрација

Пијани младић, Жарко Рајковић (21) из Гацка, студент друге године криминалистике, у кафићу Jerry у Бањалуци, стакленом чашом поломио је вилицу својој бившој девојци, Тари Гребенар.

Драма се одиграла пре два дана у локалу Jerry у Улици војводе Степе Степановића око 23.20 сати. Несрећна девојка Тара Гребенар чека операцију вилице на УКЦ РС, а насилника ће због овог недела теретити тужилаштво, преноси портал Бањалука мој град.

Како је испричала жртва, бивши младић ју је шамарао пред гостима и конобаром којег познаје, а да нико није ни „прстом мрднуо“. После тога се, каже, сакрила у тоалет и позвала полицију. Док је чекала долазак полиције, испричала је, гости кафића „наговарали“ су је да изађе из тоалета, да јој „неће ништа“.

У међувремену, каже, полицијска патрола телефоном је најавила свој долазак, што ју је охрабрило да изађе из тоалета. У моменту када је излазила из локала, Рајковић је „зграбио велику чашу и погодио је у главу“. У том моменту је, прича, дошла полиција која је Рајковића морала физички да савлада како би га привела. Тару је возило хитне помоћи превезло на хирургију, где су јој санирали посекотину на лицу.

У ПУ Бања Лука су потврдили да су поступили по примљеној пријави и лишили слободе Рајковића и да предузимају радње на утврђивању свих околности, о чему је обавештено и надлежно тужилаштво.

Телеграф / блмојград.ком

1 коментар

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.