У опроштајном писму мајке која је пресудила сину у Новој Црњи су 3 страшне речи. Она је преживела

Претпоставља се да су се на овај стравичан чин одлучили због тешке болести, јер су обоје били лошег здравственог стања.

стравичан чин
Фото: Илустрација

Породична трагедија, у којој је мајка Илона Д. (83), усмртила свога сина Андраша Д. (60),тако што му је дала превелику дозу лекова, догодила се данас у Новој Црњи, месту на неколико километара од румунске границе. Жена је у опроштајном писму оставила јасну поруку.

– Из Полицијске управе у Зрењанину, наводе да је у трагедији једно лице преминуло, а реч је о мушкарцу Андрашу Д. (60) . Његово тело без знакова живота пронађено је у породичној кући у Новој Црњи. Старица је затечена у свесном стању. У току је полицијски увиђај – кажу за портал Телеграф из ПУ у Зрењанину.

Истрагом је откривено да је мајка усмртила сина превеликом дозом бенседина и да му је везала кесу око врата, а затим је и сама покушала да изврши самоубиство попивши таблете.

– Никада се нису свађали, нити су имали породичних проблема, сем тешких здравствених. Илона је сломила кук и од тада је било још теже да брине о сину Андрашу који је у инвалидским колицима још из детињства. Не можемо да верујемо да се ово догодило, нико није слутио да су желели овако да заврше – рекле су комшије за Телеграф.

Како сазнајемо, мајка и син живели су у тешким условима и били су лошег здравстваног стања, имали су здравствену негу јер је старица непокретна и налази се у колицима. Према незваничним информацијама, мајка и син су желели да изврше самоубиство, јер је на столу пронађено опроштојно писмо у којем између осталог стоји: „Не окривљујте никога„.

Кућа у којој су живели мајка и син / Фото: Телеграф

Претпоставља се да су се на овај стравичан чин одлучили због тешке болести, јер су обоје били лошег здравственог стања.

Старица је, како сазнајемо, покушала и себи да одузме живот, али је пронађена у свесном стању.

Андраш Д. је од раног детињства био параплегичар, после смрти оца, бригу о њему је преузела мајка, која је пре неколико година пала и тешко повредила кичму, па јој је, како кажу комшије све теже било да брине о себи и Андрашу. О њиховом здравственом стању рачуна је водила жена, која је долазила како би помогла Илони и Андрашу, она је данас у раним јутарњим сатима затекла стравичну сцену.

Тело Андраша Д. послато је на Институт за судску медицину у Новом Саду, док је старица у свесном стању пребачена у зрењанинску Општу болницу.

Телеграф

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.