Мати Атанасија: Над Србима је извршен удружени злочиначки подухват (ВИДЕО)

0

Глобализам покушава да уништи Српске вредности.

глобализам
Мати Атанасија

Мати Атанасија причајући о чедоморству и самоубиству каже да није познато који је грех већи јер у оба случаја жртва тог греха се не може одбранити, што се чедоморства тиче мати каже да су комунисти измислили да плод није жив, напротив, дете је живо од самог зачећа. А када причамо о самоубиству, мати каже да депресија не може бити оправдање за самоубиство јер се тиме не решава проблем, људи који су у очајању требало би да се окрену Богу и духовном излечењу.

Мати на питање о отуђењу од природе додаје:

– Данас су градови пуни а села празна. Српски народ заборавља да је некад боље и здравије живео на селу.

Мати Атанасија каже да послови на селу чине човека здравијим и да би требала да се покрене нека акција повратка људи на село, да се обилазе села, засадити нешто јер би се тако увидело да је сеоски начин живота далеко бољи од градског. Око тога би требало да помогну и држава и црква.

„Још од Карађорђа над Србима се чине злочиначки подухвати од стране Западне Европе која је напустила хришћанске вредности, и због тога нас стално убијају тражећи од нас да прихватимо такозване Европске вредности које уопште нису Хришћанске“, каже мати Атанасија и додаје:

„Комунисти доласком на власт су покушали да промене свест Србима али нису успели. Европа би требала да прихвати православне вредности“.

глобализам
Мати Атанасија у разговору с водитељем Миодрагом Мишком Станковићем

О глобализму мати такође нема лепо мишљење:

„Глобалисти покушавају да униште Србију изнутра, ударају на децу кроз наш школски систем. Србија се штити у кући, тако треба и да штитимо децу јер породица је она која треба да чува здраву Србију. Данас Глобалисти раде све наопако и против Бога и истичу како имају новац док родољуби интелектуалци живе на ивици сиромаштва и тај свој новац глобалисти показују , и користе као мамац, да би се прешло на њихову страну, али то им неће успети јер Србија је увек кроз историју успела да преживи све недаће па ће тако преживети и Глобализам“, истиче мати Атанасија.

„Православни Хришћани не треба да се упуштју у расправе са нехришћанима, данашњи нехришћани умеју да буду упорни и агресивни, са њима треба причати о неким другим стварима, нпр. о спорту, послу и слично.“ Говори нам мати и објашњава кроз пример.

И додаје генерално о атеизму:

„Атеизам је постао веома агресиван па често атеисти покушавају да хришћане увуку у њега, али прави и јак Православни Хришћанин неће то дозволити. „

Шта је још рекла Мати Атанасија погледајте у видеу продукције ХелмКаст:

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.