Педофил са „Бувљака“ већ ЗЛОСТАВЉАО ДВОЈЕ МЛАДИХ, али је пуштен да се брани са слободе

Против Миладина Л. (68), који је ухапшен због сумње да је малолетног дечака М. К. (14) хватао за полни орган на пијаци Отворени тржни центар у Новом Београду, већ се води поступак због извршења два иста кривична дела, пише данашњи Блиц.

педофил
Фото: Илустрација

Миладин Л. (68), продавац одеће на „Бувљаку“ ухапшен је јуче због сумње да је извршио кривично дело полно узнемиравање. Како сазнајемо, њему је одређено задржавање по налогу Трећег основног јавног тужилаштва у Београду, јер постоји сумња да је у Отвореном тржном центру Нови Београд поред своје тезге у импровизованој кабини за пробање ствари више пута ухватио за полни орган и пољубио у уста малолетног М. К.

– Осумњичени ће сутра бити приведен на саслушање, после чега ће тужилаштво предложити одређивање притвора, јер већ располажемо доказима који по нама указују на постојање опасности да ће осумњичени поновити кривично дело. Пошто сумњамо да је било још оваквих случајева који нису пријављени, уколико је неко имао слично искуство потребно је да то пријави полицијској станици Нови Београд – кажу за Блиц у Трећем ОЈТ.

Како Блиц незванично сазнаје, против Миладина Л. већ се води поступак због извршења два иста кривична дела.

– Он се сумњичи да је 20. јуна прошле године полно узнемиравао малолетног дечака М. П, а 16. августа исте године девојку У. М. (24). Он је тада после привођења задржан, али је суд одбио предлог Тужилаштва за одређивање притвора, а касније је одбијена и жалба Тужилаштва на такву одлуку – каже извор Блица.

Према речима нашег извора, вештачењем је тада утврђена психоорга

педофил
Отворени тржни центар на Новом Београду, тзв. Бувљак

нска разградња личности осумњиченог са тенденцијом прогресије у будућности, трајно стање које се не лечи, али је он урачунљив и није душевно болестан.

Б. Богосав, Блиц