Душан Вукотић Гостељски: С ОСМЕХОМ И ЛГБТ ЗАСТАВОМ У ВРТИЋ

Погледајмо испод ЛГБТ заставу, коју носе деца у једном зрењанинском вртићу. Једна пријатељица ми каже, с правом, а зар ми немамо државну заставу, којом ће ова дечица да се поносе?

лгбт застава
Фото: Ilovezrenjanin

Активности у предшколским установама Србије, које, наводно, финансира Светска банка, а народ Србије све то плаћа, што из својих џепова, што савременим „данком у крви“ и прављењем „модерних евнуха“ од српске деце.

Погледајмо ЛГБТ заставу, коју носе деца у једном зрењанинском вртићу. Једна пријатељица ми каже, с правом, а зар ми немамо државну заставу, којом ће ова дечица да се поносе?

лгбт застава
ЛГБТ застава

И поред тога што су протести од пре годину или две успели да натерају Министарство да одустане од промоције хомосексуализма у вртићима и основним школама, полуписмени Шарчевић наставља да гура воду на јалову и распалу LGBTPQ+ воденицу.

Да ли ће родитељи дозволити да им деца и унуци павају песме о двојици тата или о две маме? Јесмо ли ми толико уплашени и сатерани у мишју рупу, да немамо храбрости да овим „поносним“ педерима и лезбејкама забранимо приступ деци са њиховом истополном „педагогијом“ и протерамо их за сва времена из васпитног процеса и из сутрашњег сексуалног живота наших потомака?

Нека свој „понос“ задрже за себе, нека се тиме диче у неком ограниченом простору, нека буду у тору за сексуално девијантне, нека уживају у јаловом оргастичком заносу. Али не смемо им дозволити да нам оргијају по вртићима, школама и у нашим домовима.

Фото: Ilovezrenjanin

То што су хомосексуалци занемарљива мањина не даје им право да малтретирају хетеросексуалну већину, а поготово не сме им се допустити да имају васпитне контакте са децом, јер су се те исте деце одрекли својом сексуалном оријентацијом ка истом полу.

Више о „пројекту“ можете погледати на сајту I love Zrenjanin.

Хронограф / ФБ Душан Вукотић Гостељски