Због дуга од 25.000 евра извршитељ иселио из стана дементне старе људе НИСУ НИ ЗНАЛИ ДА ИМ ЈЕ СТАН ПРОДАТ

0

Извршитељ у Врању иселио је из стана у центру града седамдесетогодишњу Наду Ђедовић која болује од деменције, заједно са супругом који је, упркос претњама да жив неће изаћи из стана, пристао да мирно напусти простор у коме су Ђедовићи живели последње три и по деценије.

извршитељ у врању
Фото: Н1

Извршитељ из Врања Александар Николић, који је тачно у подне у зграду у Улици Стефана Првовенчаног 83 дошао у пратњи најмање осам полицајаца, рекао је да му кодекс професионалне етике не дозвољава да говори за Н1, него само за локалне медије.

Стан је продат због дуга по кредиту од око 25.000 евра, док је Ђедовић претходних дана тврдио да његова супруга и он нису били обавештени о лицитацији, нити о томе да ће стан у коме живе бити продат.

Ђедовић је раније питао како је могуће да приватни извршитељ, како је навео, „није успео да их обавести о јавној лицитацији на којој је стан продат, док га је полиција прошле недеље одмах пронашла, када су му, како каже, дошли на врата и покушали да му одузму оружје за које има дозволу“, на шта, наводи, није пристао.

Према незваничним сазнањима, стан је продат локалном политичком функционеру.

извршитељ из врања
Извршитељи и полиција / Фото: Youtube printscreen

Према писању портала Врањске Инфо, стан Ђедовића од 65 квадрата продат је Дејану Манићу, председнику Градског одбора Јединствене Србије и једном од потпредседника те странке.

Упитан да прокоментарише ове наводе, Манић је у телефонском разговору за Н1 рекао да је његова приватна ствар да ли и шта купује и да и на „аутобусу пише ласта, а не лети“. На конкретно питање да ли је купио стан на јавној лицитацији, рекао је новинару да „слободно истражи“.

Н1

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.