Не видим битну разлику између бивше и Вучићеве власти! ГОРАН ДАВИДОВИЋ (ВИДЕО)

После једанаест година Горан Давидовић вратио се из Италије у Србију као слободан човек, ослобођен свих кривица у поступцима који су против њега покренути у време власти Демократске странке.

горан давидовић
Горан Давидовић

У ексклузивном интервјуу Давидовић објашњава како је дошло до тога да буде ослобођен свих оптужби, ко му је дао надимак Фирер, у каквим је односима са Војиславом Шешељем, прави поређење некадашње и садашње власти, предлаже како би Србија требало да поступи са мигрантима.

Он деатаљно у емисији објашњава поступке који су против њега вођени и како се дошло до ослобађајућих пресуда, поступање полиције и суда, медијски прогон који је пратио њега и његове неистомишљенике.

Давидовић каже да, осим мало више слободе у правосуђу, не види битнију разлику између некадашњег и садашњег режима. Указује да су и власт ДС и власт СНС вођене истом ЕУ идеологијом.

Давидовић у емисији открива и детаље недавног разговора са Војиславом Шешељем, однисима са појединим политичким партијама и покретима, и коментарише писање Блица да се његов Национални српски фронт спрема за предстојеће изборе.

Oн сматра да би Србија требало да депортује све мигранте, а да војска патролира границом и спречи њихов илегални улазак у земљу.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.