ДРАМАТИЧНА ПРОГНОЗА: Koрона је готова, сада следи нешто много горе (ВИДЕО)

Koрона је била глобални експеримент контроле становништва, а оно што нам следи је много горе, сматра проф. Мила Алечковић.

мила алечковић
Проф. др Мила Алечковић

Oна објашњава зашто је корона била превара, шта је био циљ експеримента над становништвом и како су се Срби показали у том експерименту. Она на првом месту наводи да је корона послужила да запад има алиби за колапс банкарског система.

– Сада почиње најгоре – упозорава проф. Алечковић.

Она сматра да ће предстојећа економска криза бити најгора у историји, а да су у заблуди они који тврде да Немачка економија може да преживи те ударе.

Она је ситуацију у Србији упоредила са тиранијом тврдећи да је српска власт отишла корак даље у експерименту са становништвом и увела неке додатне мере које нису постојале нигде у свету. Она је људе из власти и такозвану струку назвала шарлатанима који су уводили нелогичне мере које нису имале никакву сврху осим да застрашују грађане.

мила алечковић
Проф. др Мила Алечковић и водитељ Игор Маринковић

– Људи нелогичности прихватају само у страху – објаснила је она.

Међутим, она објашњава да, иако су Срби следили наметнуте мере, после оваквих ситуација следе нереди и насиље.

Погледајте цео интервју:

1 коментар

  1. IZVINI ZASTO NE PRICATE O SVIM NAJBOGATIJIM LJUDIMA U OVOM SVETU DA SU ONI REZIRALI OVAJ DOGACA OVAJ TEKUCI FILM KOJI SU SATANISTI DA ONI HOCE DA UNISTE OVU MASU OD 8 MILIJARDIH LJUDI I DA POSTAVE SATANU KAO JEDAN KOJI CE DA UPRAVLJA SA OVIM SVETOM
    DA SE USREDOCITE NA OVU TEMU VI STE MNOGO DOBRO UPUSTILI U OVAJ RAZGOVOR ALI NISTE OBJASNILI ZASTO OVAJ SE DOGACAJ DESAVA ZBOG CEGA KOJI SU MJIHOVE NAMERE

Comments are closed.